• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfalar arası tablo içeriğini eşitlemek

mersilen

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel Vers. ve Dili Ofis 2003
arkadaşlar
diyelim ki; sayfa1 deki a1:a10 a kadar hücrelerdeki değer ve renkleri sayfa2 deki a1:a10 hücrelerine eşitliyebilir miyiz

1-renkler ve değerleri ayrı ayrı olmalı
2-iki sayfa arasındaki a1:g20 arası tablo birebir eşitlenebilir mi? Tablonun birinde yapılan değişiklik diğerinede yansımalı

excel üzerinde uygulamalı anatım tercih edilir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yardım edebilecek yok mu?

Merhaba;
Bu işlemi excelin otomatik makro kayıt özelliği ile kolaylıkla yapabilirsiniz.
Eki ve içindeki açıklamayı inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

uygun hocam teşekkür ama istediğim bu değildi
çünkü sayfa üzerinde renk ve değer oynamalarına bu yol izin vermez
ben sayfa 2 de ayrıca bağımsız hareket etmek istiyorum
bu dediklerimi eklediğim tabloda sayfa 2 ve 3 arasında yapabilir miyiz

Ekli dosyalar

arkadaşlar
diyelim ki; sayfa1 deki a1:a10 a kadar hücrelerdeki değer ve renkleri sayfa2 deki a1:a10 hücrelerine eşitliyebilir miyiz

1-renkler ve değerleri ayrı ayrı olmalı
2-iki sayfa arasındaki a1:g20 arası tablo birebir eşitlenebilir mi? Tablonun birinde yapılan değişiklik diğerinede yansımalı

excel üzerinde uygulamalı anatım tercih edilir

.

Dosyanız ekte.

Böyle bir şey mi istiyorsunuz?

.

Ekli dosyalar

teşekkür
istediğim bu değil
4. mesajımdaki tabloyu incelerseniz sayfa 3 ve sayfa4 de tablolar var
amacım iki tabloya ayrı ayrı değer girmeye izin versin ama birinde renklendirme yaparsam diğer tabloyada yansısın (mesala tatil gününü renklendirirsem hepsinde olsun)
çünkü elimde veri girişi olarak kullandığım çokfazla aynı tablo var
ilkinde değişiklik yaparsam diğerlerinde de en azından renkleri sabit olsun diye düşünüyorum
veri bağlantılarını sonraya bırakalım
tekrar tşk

lütfen bana yardım edin iki çalışma sayfasındaki bilgileri ve değerleri nasıl eşitlicem lütfeennnn

sayın Arkadaşlar,
benzer konuda benimde yardıma ihtiyacım var mümkünse,benim sorunum ekte bulunan örnekte sayfa birde tablolarım var.Bu tablolarda satır ekle ve satır sil butonlarım var bu tablolarda ihtiyaca göre satır eklemek veya fazla satırları silmek istiyorum ve devamında sizin eklediğiniz örnekteki gibi sayfa 1 yapılan değişikliklerin aynı şekilde sayfa 2 ve sayfa 3'le eşitlenmesini istiyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz.

Saygılarımla,
İhsan

Ekli dosyalar

Benzer sorun

merhaba bu sorulara benzer bir sorun benimde mevcut. daha öncede paylaşmıştım ama yanıt alamamıştım. Çözümü varmı bilmek isterim.

Ekteki örneğe benzer 9 farklı bölümden veri akışı olmaktadır. Bunlar farklı bölümlerden gelen ve birden fazla shift içeren excelller. Bu excelldeki aynı siftleri ana bir tabloda toplamak ve benim bu ana tabloda yatığım değişikliklerin alt dosyalarda da işlemsini sağlamak istiyorum.

Teke tek satır eşitleme yaptığımda ana tabloda süzme veya kaydırma yapınca tüm hepsi gidiyor. Bu nedenle tabloda oynadığımda alt tablonunda değişmesini hatta renklendirdiğimde renklenmesini sağlayacak bir çalışma için yardım bekliyorum..

Ekli dosyalar

merhaba bu sorulara benzer bir sorun benimde mevcut. daha öncede paylaşmıştım ama yanıt alamamıştım. Çözümü varmı bilmek isterim.

Ekteki örneğe benzer 9 farklı bölümden veri akışı olmaktadır. Bunlar farklı bölümlerden gelen ve birden fazla shift içeren excelller. Bu excelldeki aynı siftleri ana bir tabloda toplamak ve benim bu ana tabloda yatığım değişikliklerin alt dosyalarda da işlemsini sağlamak istiyorum.

Teke tek satır eşitleme yaptığımda ana tabloda süzme veya kaydırma yapınca tüm hepsi gidiyor. Bu nedenle tabloda oynadığımda alt tablonunda değişmesini hatta renklendirdiğimde renklenmesini sağlayacak bir çalışma için yardım bekliyorum..

Merhaba;
Sorunuz net değil...(satır eşitleme,süzme,kaydırma bu işlemleri neye göre yapmak istiyorsunuz. Aynı verilerimi? , ayrı verilerimi?)
Ama yinede eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri