Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba binlerce müşterimin olduğu excel dosyasından gerekli verileri çekip etikete bastırmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim dosyayı ekte gönderdim. yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba binlerce müşterimin olduğu excel dosyasından gerekli verileri çekip etikete bastırmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim dosyayı ekte gönderdim. yardımcı olabilir misiniz?
elinize sağlık çok güzel olmuş fakat şöyle bir sorunum var;
veriler sayfasında altalta benim ekte gönderdiğim formatta 5000 civarında bilgi var onları sizin veriler sayfasındaki gibi yanyana nasıl alabilirim tek tek 5000 kişiyi yapmam çok zor olur. direk benim veriler sayfasındaki formattan alamaz mıyız?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.