• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfadan sayfaya mal koduna göre veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
EXCELL2003
İyi günler envanter adlı excel sayfamda her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlattım acil yardıma ihtiyacım var.

İyi günler envanter adlı excel sayfamda her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlattım acil yardıma ihtiyacım var.

Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz.

Sayın keo84, lütfen aynı soruyu birden fazla başlık altında açmayınız..

Çok teşekkür ederim size. Bu bana çok kolaylık sağladı. İyi günler...

Rica ederim.

İşinize yaradığına sevindim.

İyi çalışmalar..

Rica ederim.

İşinize yaradığına sevindim.

İyi çalışmalar..
kusura bakmayın ama. Bir sorunum var. Öncelikle size tekrar tşk ederim.Bir aydır yazdığınız kodu kullanıyorum benim çok işime yaradı. Yalnız ufak bir problemim daha var. depo çıkış dosyasındaki kodlar bazen 3-4 defa tekrarlıyabiliyor. Örneğin civata kodu aynı sütunda 3-4 defa farklı adetlerde geçebiliyor. Benim isteğim bu miktarları da toplayıp envanter sayfasındaki çıkış kısmına otomatik düşebilir mi? Yardımlarınız için çok teşekkürler....

kusura bakmayın ama. Bir sorunum var. Öncelikle size tekrar tşk ederim.Bir aydır yazdığınız kodu kullanıyorum benim çok işime yaradı. Yalnız ufak bir problemim daha var. depo çıkış dosyasındaki kodlar bazen 3-4 defa tekrarlıyabiliyor. Örneğin civata kodu aynı sütunda 3-4 defa farklı adetlerde geçebiliyor. Benim isteğim bu miktarları da toplayıp envanter sayfasındaki çıkış kısmına otomatik düşebilir mi? Yardımlarınız için çok teşekkürler....

Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

Sağolun tam istediğim gibi. Teşekkür ederim. İyi günler...

Rica ederim.

İyi çalışmalar..

Geri