• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfadan sayfaya koşul isim çekme

Excel Vers. ve Dili
office 2003 tr
Örnekte yer alan isimler sayfasındaki listede yer alan isimlerin c sütununda durumu aktif olanların liste sayfasındaki listeye sıralamasını istiyorum ben yaptım ama formülle hepsini çekiyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

benim yazdığım formül : =EĞER(İSİMLER!B3=0;"";İSİMLER!B3)

boyle hepsini listeliyor

Ekli dosyalar

Ekteki dosyanızı inceleyiniz.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Hocam teşekkür ederim çok güzel olmuş bunu formüllede nasıl yapabilirim bir çözümü varmı

Değerli hocalarım bunu bir türlü istediğim gibi yapamadım alt alta otomatik sıralamıyor üst satırdaki kodu alt satıra yapıştırınca hata veriyor yardımlarınızı bekliyorum

Değerli hocalarım bunu bir türlü istediğim gibi yapamadım alt alta otomatik sıralamıyor üst satırdaki kodu alt satıra yapıştırınca hata veriyor yardımlarınızı bekliyorum

Benim göndermiş olduğum örnekteki formüller dizi formüldür. Ctrl+Shift+Enter kombinsayonu ile kapatılmalıdır.

Hocam inanın anlayamadım ben burada isimler sayfasından c2 baz almasını isteyince listedeki ilk isim hiç değişmiyor

Buraya koymuş olduğunuz ve benim cevap verdiğim dosyada bu şekilde bir problem yok. Örnekte İsimler sayfası C3 den başlıyor. Siz formülü başka bir yere taşıyorsanız gerekli değişikliklerin hepsini yapmıyor olabilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi dizi formül olduğu için formülün başında ve sonunda { } işaretleri olmalı

Geri