Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eklemiş olduğum dosyada kayıt listesindek verileri dağıtabiliyorum dagıtım sayfasından bunu dağıtmayı beceremedim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Sayın apocalyt Kayıt listesinde o p q sütunları olmayacak ben onları örnek olsun diye eklemiştim verileri dağıtımdan alacak kayıt listesi j4,k4,l4 satırlarına atacak. bir anlamda dağıtıma girilen verileri kayıt listesinde isim varsa atacak
=İNDİS(dagıtım!$e$4:$e$1000;KAÇINCI($G4;dagıtım!$B$4:$B$1000;0);1)
formüllerini girip aşaığya doru çoğaltın..yanlız formülleri girmeden önce j k ve l sutunlarının biçimlendirilmesi "metin" olarak görünüyo..onu öncelikle "genel" olarak işaretleyiniz..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.