• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfadaki verilerimizi diğer sayfaya boşluksuz aktarma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Türkçe
Merhabalar,

Bir sayfada ki verilerimizi diğer sayfaya aktarmak istiyorum ancak verilerin satırlarda boşluklar varsa onlarda çıkıyor bire bir sadece dolu hücreleri nasıl aktarabilirim.

grup kodları sayfasından transfer dosyasına aktarılmasını ama sıfırlar olmadan boşluksuz aktarmasını istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

http://s6.dosya.tc/server10/d0x9o0/stok_kod_calisma3.xlsx.html

Merhaba.
Linkteki gibi makro ile yapılabilir.

Teşekkür ederim. Ellerine yüreğine sağlık gayet istediğim gibi olmuş ama arada ki bazı sütunları aktarmak istemezsem nasıl olacak

kodları inceledim,

s2.Cells(sonsatir, 2) = s1.Cells(i, 2)
s2.Cells(sonsatir, 3) = s1.Cells(i, 3)
s2.Cells(sonsatir, 4) = s1.Cells(i, 4)
s2.Cells(sonsatir, 5) = s1.Cells(i, 5)
s2.Cells(sonsatir, 6) = s1.Cells(i, 6)

bu numalar grup alt grup sayfasında ki sütun sayıları değil mi buraya hangi sütun numarasını yazarsan o aktarılacak

Evet doğrudur. sonsatir bizim belirlediğimiz ve alt grup sayfasındaki e sütunundaki son dolu satirin bir altındaki satırı ifade ediyor. i ise 3 ten başlayıp 500'e kadar tek tek sayıyor. 2, 3, 4... ise sütun numaralarını ifade etmektedir.

Evet doğrudur. sonsatir bizim belirlediğimiz ve alt grup sayfasındaki e sütunundaki son dolu satirin bir altındaki satırı ifade ediyor. i ise 3 ten başlayıp 500'e kadar tek tek sayıyor. 2, 3, 4... ise sütun numaralarını ifade etmektedir.

Sevgili dellerlim,

Çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim ama pek beceremedim açıkcası. Ben orjinal dosyayı göndereceğim yardımcı olursan sevinirim.

Geri