• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfada arama yapıp aranan numarayla birlikte aynı satırdaki verileri getiren makro

Excel Vers. ve Dili
2003 VE 2007
Arkadaşlar elimde öğrenci bilgilerini içerir bir excel dosyası mevcut.Aynı sayfada ara düğmesine tıklandığında öğrenci numarasını yazmak ve arama yaptırıp o numaralı öğrencinin numarası ile birlikte başka bir hücredeki bilgisini de bir kutu içerisinde ekranda görüntülemek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar elimde öğrenci bilgilerini içerir bir excel dosyası mevcut.Aynı sayfada ara düğmesine tıklandığında öğrenci numarasını yazmak ve arama yaptırıp o numaralı öğrencinin numarası ile birlikte başka bir hücredeki bilgisini de bir kutu içerisinde ekranda görüntülemek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek dosya yollarsanız yaparım.:cool:

Hocam şu an elimde dosya yok okulda dosyalarım.Excelde sütunlarda öğrenci no,ad,soyad ve adres bilgileri alt alta yazılı.Aradığım öğrencinin numarasını yazacağım ve arattırdığımda ona ait bilgiler gelecek aynı işlemi access de de olabilir ama nasıl? :)

Hocam şu an elimde dosya yok okulda dosyalarım.Excelde sütunlarda öğrenci no,ad,soyad ve adres bilgileri alt alta yazılı.Aradığım öğrencinin numarasını yazacağım ve arattırdığımda ona ait bilgiler gelecek aynı işlemi access de de olabilir ama nasıl? :)
Dosyanızı istemedim zaten bende.
Şimdi dosyayı ben hazırlamaktan kaçındığım için örnek dosyayı sizin hazırlamanızı istedim.Nede olsa bu size lazım.Ben olsam bir tane örnek dosya hazırlardım.:cool:

deneme.xlsx

Sayın bil öğrt demir,

Dosyanızı 2003 formatında ekleyin lütfen. Halen bir çok kullanıcı 2007'ye geçmiş değil.

İlk fırsatta bir office 2003 bulacağım teşekkürler

Geri