• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfada alta doğru ekleme

Excel Vers. ve Dili
2015 türkce
Sayfada alta doğru ekleme YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar her şeyden önce uğraşlarınızda başarılar dilerim.
Arkadaşlar ben forumdaki örneklerden faydalanarak excell de makro yardımıyla sayfa içinde buton yardımı ile bir tabloyu yana formülleri ile kopyalayan bir dosya çalışması yaptım.Bukonuda başarılı sonuçda aldım.
Ancak tablo çalışmasında kopyalama yanyana olduğundan kontrolu ve hesap yapılması zor oluyor.onun için bende tabloları alt alta kopyalamaya karar verip gerekli çalışmayı yaptım fakat başarılı olamadım.Dosyayı ekde sunuyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum .
Dosyada sayfa 1 ve örnekde gerekli açıklamayı yaptım.
Macro sifresi s harfidir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Arkadaşlar her şeyden önce uğraşlarınızda başarılar dilerim.
Arkadaşlar ben forumdaki örneklerden faydalanarak excell de makro yardımıyla sayfa içinde buton yardımı ile bir tabloyu yana formülleri ile kopyalayan bir dosya çalışması yaptım.Bukonuda başarılı sonuçda aldım.Ancak tablo çalışmasında kopyalama yanyana olduğundan kontrolu ve hesap yapılması zor oluyor.onun için bende tabloları alt alta kopyalamaya karar verip gerekli çalışmayı yaptım fakat başarılı olamadım.Dosyayı ekde sunuyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum .
Dosyada sayfa 1 ve örnekde gerekli açıklamayı yaptım.
Macro sifresi s harfidir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

merhaba
aşağıdaki linki inceleyin, belki faydası olur...

http://www.excel.web.tr/f132/ornek-metraj-cetveli-t77474.html

merhaba

syn seryapı, önerdiğim linklerdeki dosyaları beğenmediniz galiba?
...bir dosya çalışması yaptım.Bukonuda başarılı sonuçda aldım...
demişsiniz. başarılarınızın devamını dilerim!

Yazıya hem teşekkür hem istek

Sayın hocam bende önceki yazımda belirttiğim gibi aşağıdaki dosyayı yaparken sizin yapmış olduğunuz örneklerden faydalandım örnek dosyalar için için size çok teşekür ederim.
Yalnız naçizane fikrimi sorarsanız sayfadakı satır sayısı çok az olduğundan satırı çoğaltmak zorunda kaldım.
Ayrıca ofset kopyalamayı yanyana yaptığından dosya da hesap yaparken biraz yorucu oluyor. Satır sayısı coğaltılınca yazıcıdan çıktı alınırken sayfa sayısıda yarıyarıya azalıyor eğer bu konularda yardımcı olursanız memnun olurum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim

Private Sub YazdırmaAlanı()
...
...
Cells(2, l) = ""
...
...
End Sub

burada bişey yazıyordu, sizi rahatsız etmiş olsa gerek!

http://www.excel.web.tr/f132/ornek-metraj-cetveli-t77474.html
son mesajda; sayfa düzeninin değiştirilmesini tavsiye etmemiştim.
hâlâ aynı düşüncedeyim.

demir metraj cetvelinde olduğu gibi alta kopyalanmamasının da nedeni var.

çalıma hakkında

Hocam sizin programınızı da kullanıyorum. dosyalarda hiçbir değişiklik yapmadan kullanıyorum. Ama burdaki çalışmada sadece Çalışma örnek olduğu için bahsettiğiniz "" bunu koymayı unuttum.Ama sizin doyalardan faydalandığımı yazdım. Bu konuda haklı olduğunuzu görüyorum ve bu konuda özür diliyorum yoksa özel bir niyetim yok. Çalışmalarınızda çok başarılısınız herşeyden önce burdaki uğraşlarınızın devamı için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri