• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa1'e yazdıklarım Sayfa2'ye aktarılsın.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Merhaba:
Ekteteki örnekte görüldüğü gibi sayfa1'e yazdığım bilgiler otomatik sayfa2'ye aktarılmasıdır. Fakat bu aktarılma formülle değilde kodla olamalı.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba:
Ekteteki örnekte görüldüğü gibi sayfa1'e yazdığım bilgiler otomatik sayfa2'ye aktarılmasıdır. Fakat bu aktarılma formülle değilde kodla olamalı.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba
Sayfa1'in Kod bölümüne kopyalayınız
Kod:
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("A2:H65536")) Is Nothing Then Exit Sub
Dim ts, kaplan
kaplan = 2
For ts = 2 To Cells(65536, "B").End(xlUp).Row
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "A") = Cells(ts, "A")
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "B") = Cells(ts, "B")
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "C") = Cells(ts, "C")
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "D") = Cells(ts, "D")
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "E") = Cells(ts, "E")
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "F") = Cells(ts, "F")
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "G") = Cells(ts, "G")
Sheets("Sayfa2").Cells(kaplan, "H") = Cells(ts, "H")
kaplan = kaplan + 1
Next
End Sub

Çoooooook teşekkür ederim harikasınız hızır gibi yetiştiniz.
Saygılarımla.

Merhaba,
Arkadaşlar sayfa 1 de bulunan bilgilerden bazılarının yazıldıkca sayfa 2, 3, 4,5 de bazı hücrelere de aktarılabilsin istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Kod olayı nedir bilmiyorum. Bu konuya da yabancıyım. Formül olarak yapılabilir mi? İlginize şimdiden tşk ler.

Son düzenleme:
Merhaba,
Arkadaşlar sayfa 1 de bulunan bilgilerden bazılarının yazıldıkca sayfa 2, 3, 4,5 de bazı hücrelere de aktarılabilsin istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Kod olayı nedir bilmiyorum. Bu konuya da yabancıyım. Formül olarak yapılabilir mi? İlginize şimdiden tşk ler.

formül ile istiyorsanız
hangi sayfada istiyorsanız
= ( eşittir ) deyin ve hangi hücrenin değerinin gelmesini istiyorsanız o sayfaya geçin tıklayın sonra enter deyin. sağ'a ve aşağıya doğru çoğaltın.

İhsan Tank Çok Tşk ederim. Ben size bir örnek göndersem sanırım daha iyi olacak. Şimdi benim arzuladığım, sayfa 1 de kişinin adı yazıldığında diğer sayfalardaki adının yazılacağı hücre otomatik yazılmış olsun. Sizin verdiğiniz formülle tek tek uğraşmam gerekecek sanırım.örnekte 2 nci sayfada yazılmasını istediğim hücrelere ifadeyi yazdım örnek olsun diye.Bu yazılmasını istediğim ifade her sayfada farklı hücrelerde olmalı.
örnek : http://s2.dosya.tc/server/MkrbUP/_ALI_MA.rar.html

İhsan Tank Çok Tşk ederim. Ben size bir örnek göndersem sanırım daha iyi olacak. Şimdi benim arzuladığım, sayfa 1 de kişinin adı yazıldığında diğer sayfalardaki adının yazılacağı hücre otomatik yazılmış olsun. Sizin verdiğiniz formülle tek tek uğraşmam gerekecek sanırım.örnekte 2 nci sayfada yazılmasını istediğim hücrelere ifadeyi yazdım örnek olsun diye.Bu yazılmasını istediğim ifade her sayfada farklı hücrelerde olmalı.
örnek : http://s2.dosya.tc/server/MkrbUP/_ALI_MA.rar.html

eki inceleyin lütfen

Ekli dosyalar

İhsan tank bilginize ve ilginize çok tşk ederim.görüşmek üzere. kolay gelsin..

Geri