• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa1 deki 1.25 yazan veriyi textbox'a alırken 1,25 oluyor.

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba değerli arkadaşlar

şöyle ufak bir sorunum var, bayağı bir uğraştım. format(....#0.00) v.s. denedim fakat

sayfa1'de excel sayfasının sayı değeri olarak duran 1.25 değerini textbox'a aldığımda 1,25 olarak geliyor.

birde bu değeri formdan sayfaya kaydederken, format (....)'ı kullanmıyorum. çünkü kullanınca excel'e onu sayı değeri olarak değilde metin değeri olarak atıyor.

bu durumda excelde 1.25 yazan sayı değerini nasıl 1.25 olarak textbox'a alabilirim. Veya alabilir miyim?

bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

ayrıca dipnot: "excelde sayı ayraçlarım 1,200.25 şeklinde" yani nokta ile virgül değişik yerlerde

Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Ekli dosyalar

hocam yine aynı :S ne yazık ki veriyi alırken 1.25 olan değeri 1,25 olarak alıyor

kaydederkende 1.25 yazınca, hücreye 125 yazıyor :S

ondalık ayracım ( . )

binlik ayracım ( , )

nasıl çözümlyebiliriz.

hocam yine aynı :S ne yazık ki veriyi alırken 1.25 olan değeri 1,25 olarak alıyor

kaydederkende 1.25 yazınca, hücreye 125 yazıyor :S

ondalık ayracım ( . )

binlik ayracım ( , )

nasıl çözümlyebiliriz.
Benim yolladığım dosyada hata yok.Bence binlik ayıracınızı ve ondalık ayıracınızı kontrol edin.Denetim masaından Bölgesel ayarlara bakınız.:cool:
100 de 1000 hata sizden kaynaklanıyor.:cool:

Evet bölgesel ayarlar....

Gerçekten tebrik ediyorum. Ilgi alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bölgesel ayarlardan gerekli düzenlemeyi yaptım ve oldu. :) bu kadar basitmiş. Saolun

Evet bölgesel ayarlar....

Gerçekten tebrik ediyorum. Ilgi alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bölgesel ayarlardan gerekli düzenlemeyi yaptım ve oldu. :) bu kadar basitmiş. Saolun
Rica ederim.
İyi çalışmalar.:cool:

Geri