• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa yaratma makrosu hatası

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Ek'teki dosyada "düğme-1" basıldığında "96 ncı dönem müdavim bilgileri" adlı sayfada bulunan her isim için ayrı bir çalışma sayfası açması gerekiyor. Ancak 100 adet sayfa açılması gerekirken sebebini bilmediğim şekilde 57. Sayfada takılı kalıyor. Lütfen yardım...

Ekli dosyalar

sayfa ekleme makrolarınızda döngü kullanarak yapar iseniz daha verimli olur........

çalışma işininiz görür umarım..

Ekli dosyalar

sayfa ekleme makrolarınızda döngü kullanarak yapar iseniz daha verimli olur........

çalışma işininiz görür umarım..

Hocam benim istediğim bu şekilde değil. Ayrıca ben makrolara yeni başlayan birisi olarak hatamı öğrenmek istiyorum.

Ekteki dosyayı da kullanabilirsiniz...

Sizin yazdığınız kodlardada bende 48. sayfadan sonrasını oluşturamadım...Yani sizin kodlarınız stabil değil...Bunun yerine benim ve sayın muygun gibi VBA kodlama yöntemini kullanmalısınız veya öğrenmelisiniz...

Ekli dosyalar

Ekteki dosyayı da kullanabilirsiniz...

Sizin yazdığınız kodlardada bende 48. sayfadan sonrasını oluşturamadım...Yani sizin kodlarınız stabil değil...Bunun yerine benim ve sayın muygun gibi VBA kodlama yöntemini kullanmalısınız veya öğrenmelisiniz...

Sayın NBATMAN ve muygun öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak benim ilk gönderdiğim dosyadaki hata sanırım makrodan kaynaklanmıyor. Nitekim, manuel olarak sayfa kopyaladığımda da 47 den sonra oluşmuyor (Fakat yeni bir sayfa ekliyor). Sayfa kopyalama sınırı mı var?

Hocam senin macroda hata yok sadece excel 56 sayfa üzerinde sayfayı kopyalamaya izin vermiyor yeni sayfa ekler isen ekletmeye izin veriyor...

çalışmanızın son hali sanırım bu sefer istediğiniz gibi buda olmamış der isen benden bu kadar sana kolay gelsin....

Ekli dosyalar

Hocam senin macroda hata yok sadece excel 56 sayfa üzerinde sayfayı kopyalamaya izin vermiyor yeni sayfa ekler isen ekletmeye izin veriyor...

çalışmanızın son hali sanırım bu sefer istediğiniz gibi buda olmamış der isen benden bu kadar sana kolay gelsin....

Hocam bu kopyalama sayısını nasıl artırabiliriz?

Merhaba kopyalama sayısnı atrıramassınız fakat yeni sayfa ekle makrosu ile bu sorunu çözebilirsiniz, son gönderdiğim çalışmada bu örnektek mevcuttur.....

Geri