• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa sonu otomatik düzenleme

Soruyu detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışayım. Sayfa sonu derken neyi kasıt ediyorsunuz? Otomatik yapmak istediğiniz nedir? Bağlarçeşme2- 11 X gibi birşey L sütununa mı gelecek. Ekli dosyadaki verileri parçalara bölüm başka sayfaya mı almak istiyorsunuz? Sayg.

Soruyu detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışayım. Sayfa sonu derken neyi kasıt ediyorsunuz? Otomatik yapmak istediğiniz nedir? Bağlarçeşme2- 11 X gibi birşey L sütununa mı gelecek. Ekli dosyadaki verileri parçalara bölüm başka sayfaya mı almak istiyorsunuz? Sayg.

Tabi hocam, raporu incelediğiniz için teşekkürler öncelikle. Ben bu listelerin hergün rapor olarak çıktısını alıyorum. Her hat no yazan aracın ayrı sayfası oluyor tek sayfada çıkıyor. Yani raporlar arası 2 satır boşluğa otomatik sayfa sonu gelmesini istiyorum kabaca. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 adet raporunu adını vb. değiştirmeden olduğu gibi örnek olarak yüklermisin? Ona göre makro yazıp vereyim. Senin yüklediğin sanırım manuel elle yaptığın hali. Sayg.

Geri