Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten eklediğiniz dosyada sayfaları görüntülemek istediğinizde şifre sorgusu ekrana geliyor ve doğru girerseniz sayfayı açıyor. Siz daha farklı olarak ne istiyorsunuz anlayamadım.
birisi bana şu sayfa şifrelemeyi detaylı anlatırmı
excel açılmak isterken sayfa açılmadan şifre sorsun istiyorum
bu örnekler çalışıyor tamam da
ben kendi dosyama nasıl aktaracagım bu kodlamaları selcukgokce_05@hotmail.com
tsk
Arkadaşlar bir soruda ben soracağım.
Excel tablom var bu dosyada sadece isimleri değiştirip farklı kaydedip dosyaları çoğaltıyorum... A adındaki tablo B,C,D...olarak farklı kaydediyorum... Çoğaltma yaptığım (A tablosu)excel dosyasına şifre koymama rahmen sonradan farklı kaydettiğim dosyalar(B,C,D) şifre sormadan açılıyor... Ben tüm excel dosyalarımı (yaklaşık şu anda 130tane var)şifrelemek istiyorum nasıl yapabilirim... Umarım açıklayıcı olmuştur...
Örneklerle beraber sorumu tekrarlıyorum...
Parserkan diye bir tablom var.
Bu tablodan farklı kaydet yaparak işçilerin herbiri için ayrı ayrı bordro düzenliyorum. Parserkan dosyası normalde şifreli ama farklı kaydet dediğimde yeni oluşan dosyada şifre sormuyor. Hepsine ayrı ayrı şifremi koymalıyım yoksa parserkan dosyasına şifre koyarken mi bir düzenleme yapmalıydım?
Merhaba;
Örneklerinizi inceledim. Parserkan dosyası normalde şifreli ama buraya şifresiz verdiniz herhalde. Dosya şifreliyse farklı kaydet dediğinizde de şifreli olarak kaydedecektir.
Makro ile işlem yapmıyorsunuz herhalde, o zaman parserkan dosyasında şifreleme yapacaksınız ve farklı kaydet deyince kaydetdiğiniz dosyalarda şifreli olacak. Yani olmaması için bir neden yok.
Ama siz olmuyor diyorsunuz. Şifrelendiriyorum derken şu dosyayı birde şifreli olarak eklermisiniz.
bende anlayamadım excel sayfasını nasıl şifeleyeceğimi ben de kod sorsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.