• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa şifreleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozcanya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
arkadaşlar excel aldığım (ekdeki kodlar) sayfayı görüntülüyor.
Yani benim yapmak isdediğim sayfayı şifelemek(Şifre Sorduktan sonra görüntülenmesi)
teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Selamlar,

Zaten eklediğiniz dosyada sayfaları görüntülemek istediğinizde şifre sorgusu ekrana geliyor ve doğru girerseniz sayfayı açıyor. Siz daha farklı olarak ne istiyorsunuz anlayamadım.

Ekli dosyayı inceleyiniz. Sayfa3'e giriş yapıp sonucu gözlemleyiniz.

teşekkür ederim Arkadaşlar eline bilginize sağlık

slm

birisi bana şu sayfa şifrelemeyi detaylı anlatırmı
excel açılmak isterken sayfa açılmadan şifre sorsun istiyorum
bu örnekler çalışıyor tamam da
ben kendi dosyama nasıl aktaracagım bu kodlamaları
selcukgokce_05@hotmail.com
tsk

Merhabalar,
Peki sheetlere bu şifreleme olayını nasıl uyguluyorsunuz?
Açıklayabilir misiniz rica etsem?

Arkadaşlar bir soruda ben soracağım.
Excel tablom var bu dosyada sadece isimleri değiştirip farklı kaydedip dosyaları çoğaltıyorum... A adındaki tablo B,C,D...olarak farklı kaydediyorum... Çoğaltma yaptığım (A tablosu)excel dosyasına şifre koymama rahmen sonradan farklı kaydettiğim dosyalar(B,C,D) şifre sormadan açılıyor... Ben tüm excel dosyalarımı (yaklaşık şu anda 130tane var)şifrelemek istiyorum nasıl yapabilirim... Umarım açıklayıcı olmuştur...

şimdiden teşekkürler

Selam
winrarla sıkıştırken
_gelişmiş
_parolayı ayarla
umarım işini halleder.

şifreleme hakkında

Örneklerle beraber sorumu tekrarlıyorum...
Parserkan diye bir tablom var.
Bu tablodan farklı kaydet yaparak işçilerin herbiri için ayrı ayrı bordro düzenliyorum. Parserkan dosyası normalde şifreli ama farklı kaydet dediğimde yeni oluşan dosyada şifre sormuyor. Hepsine ayrı ayrı şifremi koymalıyım yoksa parserkan dosyasına şifre koyarken mi bir düzenleme yapmalıydım?

Teşekkürler

Merhaba;
Örneklerinizi inceledim. Parserkan dosyası normalde şifreli ama buraya şifresiz verdiniz herhalde. Dosya şifreliyse farklı kaydet dediğinizde de şifreli olarak kaydedecektir.

Buraya verdiğim dosya forumdan bana ilk geldiği haliyle. Şifrelemeyi daha sonra yaptım...Teşekkürler

Buraya verdiğim dosya forumdan bana ilk geldiği haliyle. Şifrelemeyi daha sonra yaptım...Teşekkürler

Makro ile işlem yapmıyorsunuz herhalde, o zaman parserkan dosyasında şifreleme yapacaksınız ve farklı kaydet deyince kaydetdiğiniz dosyalarda şifreli olacak. Yani olmaması için bir neden yok.

Ama siz olmuyor diyorsunuz. Şifrelendiriyorum derken şu dosyayı birde şifreli olarak eklermisiniz.

Tabii ki;

Şifrelendireceğiniz sayfanın üzerine sağ klik yapın ve kod sayfasına yapıştırın. Buradaki 12345 isteğe göre değiştirilebilir.

Private Sub Worksheet_Activate()
Application.Visible = False
sifre = "12345"
yazılan_sifre = InputBox("Şifrenizi yazın", "")
If yazılan_sifre <> sifre Then Sheets("ANA SAYFA").Select
Application.Visible = True
End Sub

merhaba

bende anlayamad&#305;m excel sayfas&#305;n&#305; nas&#305;l &#351;ifeleyece&#287;imi ben de kod sorsun istiyorum yard&#305;mc&#305; olursan&#305;z sevinirim

dosya eklenmemiş

arkadaşlar örneği tekrar eklerseniz sevinirim kolay gelsin

Geri