• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa sekmelerini gizleme ve köprü...

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Değerli arkadaşlar Sayfa 1 den diğer birkaç sayfaya (sayfa2,3 ve4) köprü oluşturdum.Excel sayfası açıldığında sadece sayfa 1 in görünüp,köprü işlemlerini yaptığımda diğer sayfalara ulaşmayıfakat diğer sayfaların altda görünmesini istemiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkür ettim...Pınar...

Değerli arkadaşlar Sayfa 1 den diğer birkaç sayfaya (sayfa2,3 ve4) köprü oluşturdum.Excel sayfası açıldığında sadece sayfa 1 in görünüp,köprü işlemlerini yaptığımda diğer sayfalara ulaşmayıfakat diğer sayfaların altda görünmesini istemiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkür ettim...Pınar...
Örnegi İnceleyiniz...

Ekli dosyalar

Teşekkür ettimm...Fakat Ömer Bey sanırım ben derdimi anlatamadımmm...Tek bir sayfadan diğer sayfalara geçiş imkanı sağlayan köprüler oluşturdummm...Fakat yaptığım çalışmada alttda sayfa linleri bulunuyor...Sayfa 1,2,3 gibi...Bunların görünmesini istemiyorum....Pınar...

Küçük bir örnek dosya ekleyerek açıklarmısınız..

.

Araçlar>Seçenekler bölümünde sayfa sekmeleri kutucuğu var. Onun işaretini kaldırın.

2007 için; Excel seçenekleri-Gelişmiş-Bu çalışma sayfasının seçeneklerini göster-Sayfa sekmelerini göster. Kutucuktaki işareti kaldırın.

gerçekten de, 2-3 saattir bunun çözümünü arıyordum
herkes bir şey önermiş ama çalışan ve bu kadar kolay olan başka bir öneri yok
teşekkürler

Geri