Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ekteki dosyada hakediş çalışmam var, hk no kısmında istediğim numarayı girerek o hakedişe ait bilgileri görmek istiyorum.....yardımcı olursanız sevinirim.............TEŞEKKÜRLER
Sayın fırewaterr21,
hk no kısmı nerede?Bunu bulamadım ama sayfa numarasını sayfa1'de A3 hücresine yazdığınızı farezederek şu şekilde bir çözüm öneriyorum.Aşağıdaki kodlardan yola çıkarak sayfa numarasını başka bir yerden referans alabilirsiniz.
tam anlatamadım sanırım, formun son halini ekte yolluyorum, oklu kısımda (AM1 hücresinde) hakediş numaraları var 36 ya kadar....1 nolu hakedişten başlayarak metraj ve tutar sütunlarını girmeye başlayacağım.....her hakedişi bir öncekinden bağımsız olarak ayrı sayfa gibi açmam gerekiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim...........) makroyu bu haliyle denediğimde hata verdi................
Sayın fırewaterr21,
Kodlar bu haliyle hata verir çünkü dosyada 36 adet sayfa yok.Sayfayı açmaya çalıştığınızda sayfa bulunamadığından dolayı Out of Range hatası alırsınız.Sayfayı ayrı bir sayfa gibi açmak için o sayfadaki tüm veriyi olduğu gibi kopyalayıp başka bir kitap olarak açabilirsiniz.Başka bir yolu varsa ben bilmiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.