• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa kopyalama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brszgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office xp türkçe
arkadaşlar merhaba
ekli dosyada form-defter olarak iki sayfa var yapmaya çalıştığım şey şu : defter benim database im. form sayfası benim şablonum. sıra noyu baz almak kaydıyla defter deki her satırı yeni bir workshhet olarak adının da sıra numarası olarak oluşmasını , form un içindeki alanlara da defter sayfasında verilerin otomatik olarak oluşmasını istiyorum. umarım anlatabilmişimdir. hangi alanların nereden geldiğini form sayfasındaki köprülerden görebilirsiniz . şimdiden çok teşekkürler..
saygılarımla

Ekli dosyalar

acil ve önemli bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

re:

öncelikle teşekkür ediyorum yardımınız için
sorunum kısmen çözülmüş ama sıra_56 dan sonra makroda sorun çıkıyor çalıştırınca ona da bakabilir misiniz lütfen
saygılarımla

sorunum kısmen çözülmüş ama sıra_56 dan sonra makroda sorun çıkıyor çalıştırınca ona da bakabilir misiniz lütfen
pardon tekrar kontrol ettim ama sıra no ve analiz sonucunda da sorunlar var
çözümü için tekrar ilgilenir misiniz lütfen
saygılarımla

pardon tekrar kontrol ettim ama sıra no ve analiz sonucunda da sorunlar var
çözümü için tekrar ilgilenir misiniz lütfen
saygılarımla

56. sayfada yada baska bir sayfada hata cikmasi sacma, sira_ sayfasi ve defter sayfasi haric olusanlari silip tekrar deneyiniz.. sorun cikmaycaktir heralde, 56. nin 55 ten yahut 57 den bir farki yok..

dediğiniz denedim ama olmuyor bir de sayfa 2 de numune no 1 olması gerekirken 6 görünüyor ve bu devamındaki sayfalarda da farklılıklar gösteriyor

denedim dediğinizi ama sonuç yine sorun bir e şöyle örneğin sayfa2 de numune no 1 olması gerekirken 6 çıkıyor sonuç ve bu böyle devam ediyor sorunlu bir şekilde

denedim dediğinizi ama sonuç yine sorun bir e şöyle örneğin sayfa2 de numune no 1 olması gerekirken 6 çıkıyor sonuç ve bu böyle devam ediyor sorunlu bir şekilde sanırım sorun birden fazla aynı numune numarasının olması ona bir çözüm getirebilecek miyiz acaba

Bakiyorum suan.. bi dakika..

dosyaniz 3 nolu mesajima eklenmistir..

Geri