• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa kopyalama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SOYOLA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe son sürüm
formda aradım çok deneme yaptım ama bulamadım.
sayfa 1 de bulunan formüllü bir tabloyu ,sayafa ismi vererek diğer sayfalara kopyalamak istiyorum.
Bulduğum açıklamalarda syafayı isim vererek kopyalıyor ama yaptığım tabloyu kopyalamıyor.
yardımlarınız için teşekkür ederim.

sadece içindeki tüm herşey ile tabloyu kopyalamak istiyorsanız sayfa adına sağ tuş tıklayıp taşı veya kopyalayı seçip (ona taşı) tıklayıp kopya oluştur derseniz istediğiniz tablo olduğu gibi diğer sayfaya kopyalanır sayfa ismini ise manuel olarak değiştirirsiniz

ama bunu 254 sayfaya birden kopyalamak istiyorum.

calışma sayfasının tamamını kopyalıyabilirsin.
şöyle bir yok söyliyeyim size çalışma sayfanızı açın f12 farklı kaydet ile farklı bir çalışma sayfası oluşturup ondan sonra deneyin bakalım olacak mı_?
örnekli olacaksa
kitabınızın adı x ise f12 farklı kaydet ile xy yapıp xy çalışma kitabını açın bir deneyin
kolay gelsin

Merhaba,

- Önce kopyası alınacak kaynağı "kopyala" komutu verin.
- Yapıştırılacak sayfaaralığını "Shift" tuşu ile seçin, "yapıştır" komutu verin.

işleminiz bitmiş olacaktır.

Kolay gelsin...

dediğinizi gibi olmuyor
1 sayfayı kopyala diye seçip ctrl tuşuyla diğer sayfaları seçtiğimde yapış tır komutu çıkmıyor.Her sayfaya ayarı ayrı yapıştır komutu uygulamam gerekiyor.Daha hızlı bir yolu yok sanırım

merhaba arkadaşım bir yanlışın olmasın Zeki Gürsoy Hacamın söylediği işlem çalışıyor ben bir kez daha izah edeyim size
1 - hangi sayfayı kapyalıyacaksanız sayfanın en solundaki excel a sutunu ile 1 satırında bulunan yere tıklayınız bütün sayfası seçmiş olacaksınız.
2 - bütün sayfayı bu şekilde seçtikten sonra kopyala deyin.
3 - hangi sayfalara aktarma yapacaksanız alttan shift tuşunu kullanarak seçin
4 - seçtiğiniz herhangi bir sayfada yine aynı noktadan tüm sayfayı seçin ve yapıştır deyin.

iyi geceler arkadaşlar,
aynı konuya benzer bir soruda ben sormak istiyorum.Sayfa birde yapılan tüm değişiklikler sayfa 2'ye aktarılırmı.Örneğin sayfa birde bulunan tabloma satır eklediğimde sayfa 2'yede aynı değişiklik yansıyacak.

Saygılarımla,
İhsan

arkadaşlar, ben 2013 excel kullanıyorum.. fazla bilgim yok biri yardımcı olursa çok sevinirim...
15 tane sayfa içeren bir excel var ve herbir sayfasında 3,4 veya daha fazla satırlarda farklı bilgeler bulunuyor.. ben bunları en kısa yolla nasıl tek bir sayfada alt alta sıralayabilirim (kopyalma mı desek) makrosu var mı? teşekkürler şimdiden.

Geri