• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa çağırma

elektrik61

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007
bir excel dosyamda atıyorum 50 tane sayfa var. ben bunların üç tanesini seçeceğim bu işlemibana başta soracak ve farklı kaydettikten sonra bir daha sormayacak bir formül var mıdır.

Bu soruyu daha anlaşılır ve örnek dosya ekleyerek sorabilirmisiniz. Yoksa cevap almanız biraz zor olabilir. Saygılar...

ornekteki gibi sayafalar olan excel dosyasından veya dosyalarından başka bir excell dosyasından istediklerimi çağırmak istiyorum ne yapmam gerekir

Ekli dosyalar

elektrik61 bu nedir?
Boş sayfaları ne için eklediniz. İçerisinde az da olsa bilgi olmalı ve ne yapmak istediğinizi yazmalısınız.

boş olduğunu bende biliyorum benim istediğim o sayfalardan birini çağırabilirmiyim

Son düzenleme:
boş olduğunu bende biliyorum benim istediğim o sayfalardan birini çağırabilirmiyim

.

Çağrmadan kasıt ne?

Sayfa adlarının bulunduğu yerin en solundaki ok benzeri işaretlerin üzerinde sağ klik yapın. Tüm sayfa adlarının listesini göreceksiniz.

Acaba aradığınız bu mu?

.

Sayın elektrik61,

çağırmakla ne kastediyorsunuz tam anlayamadım. Boş excel dosyası değilde yapmak istediğiniz dosyanın bir kısmını eklerseniz daha iyi olur. saygılar...

yani bir excell dosyası açtığımda sayfaları yakurıdaki excell sayfasından seçmek istiyorum
kusura bakmayın anlatım bozukluğum için

Son düzenleme:
Geri