• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa boyutu

Excel Vers. ve Dili
xp
Merhaba,
Benim sıkıntım sayfa boyutuyla ilgili.
Benim yazdırmak istediğim sayfanın boyutları excelde yok.
Word deki gibi özel seçeneği de yok.
Acaba başka türlü çözülür mğ?

Merhaba,
Benim sıkıntım sayfa boyutuyla ilgili.
Benim yazdırmak istediğim sayfanın boyutları excelde yok.
Word deki gibi özel seçeneği de yok.
Acaba başka türlü çözülür mğ?
Merhaba Sorunuz Tam anlaşılmıyor Ayrıca Örnek dosya İle sorunuzu , Destekleyin... Ve Yazdırmak İstediğiniz boyut Nedir...:cool:

Merhaba
Evdeki bilgisayardan yazdığım için örnek dosya veremedim.
Ama sanırım örnek dosyanın da bir faydası olmaz çünkü her excelde aynı sayfa boyutları vardır diye düşünüyorum.
Anlatmak iştediğim şudur:
Nomal bir sürekli form dan fatura basıyoruz ve bu faturanın boyutunu malesef excelde bulamıyorum.Faturamızın boyutunu tam cm olarak haturlamıyotum ama normal sürekli form faturaların yarısı.
Benim sormak istediğim vba ile kendi istediğim boyutu girerek yazdırmam mümkün mü?

office 2003 gore cevaplıyorum sayfa yapısına geliniz oradan seceneklere giriniz oradan sayfa boyutunu tıkla ozel boyuta gel istedigin olçuleri yazınız onaylayınız işleminiz isteginize gore gerceklesecektir İyi çalısmalar :)

Yadım için teşekkürler fakat baktım da benim excel 2002 yazıyor hakkında bölümünde ve sanırım bu sürümde özel sayfa boyutu ayarı yok.

Ayrıca acaba bakıp mı söylediniz yoksa öyle mi hatırlıyorsunuz.
Şu an excel 2003 yükledim ve kontrol ediyorum sayfa boyutunu elle giremiyorum.

3419.bmp

ben 2003 kullanıyorum oradan diyorum yukarida yazdıklarımı yazın alttaki ozel boyuta geldiginizde oraya kalvyeden istediğiniz boyutlari giriniz girdiğinizde işleminiz tamam olacaktır

Son düzenleme:
Merhaba ,
sıkıntımızı anladım.
Ben gerçek bir yazıcı seçtiğim için olmuyor.
Sizin seçtiğiiz document image writer da var sadece bu özellik

Geri