• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfa 1 içinde randevu sistemi tablosu mümkünmü

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 TÜRKÇE
arkadaşlar merhaba benim sorum şöyel örnek tabloda eklediğim gibi diyelim böyle bi tablomuz var sayfa birde. Ve buna gün ay yıl kutusu ekleyerek bunu bi ajanda gibi kullanmak istiyoruz. Ama diyelim şuanki örnekte bu tablo böyle yani ayın 17 sinde ki hali bu ayın 18 zinde ise boş bi sayfa görmek mümkinmi tabi girdi yapılmadığı sürece yada burdan tarihi değiştirip aynı sayfa üüzerinde 2009 un 5. ayı 13 ünün tablosunu görmek istiyorum. bu mümkünmü acaba. yani bi randevu defteri ajanda gibi bişey. ama dediğim gibi bunların hepsini sadece sayfa bir üzerinde görmek mümkünmü. yardımlarınza teşekkür ederim

Selamlar,

İstediğiniz tablolama yapılabilir. Fakat verileri nerden alacak belirtmemişsiniz.

foracast sanırım ama umarım anlatabilmişimdir. acemiyim arkadaşlar!!!!

hocam ben pogramımı ekledim ordan açıklama yapayım biraz. şimdi tablolarda benim iin asıl olan köprüleme. yani program açıklamaları kısmındaki tedavi1 tedavi 2.... nin uygulamalarını burda ben köprüleyerek aktardım mesela t 1 de bayan kısmına bir isim yazdığında çamur masaj fizik su yer egzersizleri köprüyle tabloya geçiyo. örnekteki gibi. benim istediğim asıl masaj çamur fizik cilt tablolarını foracast gibi kullanmak. yani mesela tablo üstünde tarih sayacı olcak. mesela bugün masaj tablosunda kimler varsa bugünde kalıcak sayaçla bir sonraki güne geldiğimde tabloda sadece eğer önceden randevu aldıysam veya köprülediğim tedavi hastaları kalıcak. yani masaj tablosunda ben ileri tarihi görmak istiyorum bu mumkünmü excelde. yada ben anlatabildimse eğer ne yapılabilir. yalnız programı tam son şekline getirmedim henüz. köprülemeler eksik daha sadece örnekleme için bir iki tane örnek yaptım. şimdiden teşekkürler....

user formmu açmak lasım yoksa excel sayfasında mümkün değilmi yanii???

arkadaşlar bi çözümü yokmu bunun yani form mu açmak gerekiyor. nasıl yapılacak bilgisi olan varmı acabaaa ????

linkler çalışmıyor, dosya elinizde hâlâ mevcut ise incelemek isterim.

Geri