Satış takipe satır eklemek

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-04-2021
Satış takibe satır eklemek

Arkadaşlar formdaki bir akadaşımız çok güzel bir program yapmış. Kulaniyorum. Ancak müşteri sayfasına işçilik adı altında bir sütun ekletirmek istiyorum. Ekteki örnekte olduğu gibi işçilik ücretini girebilelim girdiğimiz işçilik ücretini Top.Tutara eklensin.Saygılar.

Not: Eğer oluyorsa raporu da aylık olarak alırsa çok iyi olur. Örneğin 01.03.2009 ve 31.03.2009 tarihleri arası rapor al dediğimiz zaman Mart 2009 ayından önce girilen tutarların hepsinin toplamını. Nakli yekün olarak En üsteki satıra alsın altındaki satırlarada Mart 2009 ayı boyunca girilen bütün verileri sıralasın.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
29-04-2021
Arkadaşlar not bölümüne yazdığım raporlama olmiyorsa. Sadece işçi ücreti sütununu eklerseniz yeterli olacak. Saygılar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
29-04-2021
Arkadaşlar işçi Ücreti adı altında yeni bir satır ekledim. verileri giriyorum. Değiştirmek amaçlı verileri userforma geri getirdiğim zaman düzgün gelmiyor ve verilerileri düzgün yazıp değiştir dediğim zaman. Yanlış kayıt yapiyor. Birde işçi ücreti olarak userforma yeni bir buton koyduğum için kodlara bazı eklemeler yaptım. Kodlardaki değişikliklerin doğru olup olmadığın test edebilirmisiniz. Saygılar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
29-04-2021
Köresel kriz herhalde formdaki arkadaşların yardımseverlik duygularını da etkilemiş çok basit bir işlem için bile kimsened yardım alamiyoruz.