• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satış fişi yapmak

Merhaba,

Excel 2007 dosyalarını çok arkadaşımız açamıyor, bu nedenle lütfen 97-2003 biçiminde dosyanızı ekleyiniz.

Dosyayı inceleyiniz, Ad tanımı yaptım. Yanlışım ya da eksik anladıysam söyleyiniz.

Ekli dosyalar

Nejdet bey ilginize teşekkür ediyorum.Fakat tam istediğim şey değil.Dosyada açıklamalar yazdım.Tekrar bakarsanız çok memnun olurum .Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Nejdet Bey lütfen bi bakarmısınız?

Nejdet bey bu çizelge acil olarak lazım.Eğer bi bakarsanız çok memnun olurum.Teşekkür ediyorum.

Sayın Yurttaş çok teşekkür ederim.tam istediğim gibi oldu.

satış fişi hk

satış fişi çok güzel olmuş fakat ben sayfa 2 de FİRMA ADI MALIN CİNSİ BİRİM, SUTUNLARI EKLEYİP sayfa 1 de malın cinsi bölümünün üst tarafına buton hazırlanıp bastıgım zaman firma isimlerinin çıkmasını ve malın cinsi birim bölümünde de olmasını istiyorum

Sayın üstadlarım..
Ekte gönderdigim açıklamalı yerlerde bana yardımcı olabilirmisiniz..

Ekli dosyalar

2. ve 3. isteklerinizi yapmaya çalıştım, umarım olmuştur.

Son düzenleme:
Hocam Eyvallah sagol ama hatalı olmuş..
Kdv %10 seçtigimde hücreye 1000% olarak geliyor dolayısıyla hesaplamayıda buna baglı olarak yanlış yapıyor..
Şunu bidaha inzcelesen makbule geçer..

Dosyada gerekli değişikliği yaptım, tekrar deneyin.

Son düzenleme:
Hocam eyvallah eline saglık kdv kısmı istedigim gibi olmuş..

Ancak ilkinde oldugu gibi birde boşluk bırakmak gerekiyor kdv eklemek istenilmediginde seçilmek üzere.
Çok oluyorum biliyorum ama..

Birde yukardaki iskonto hesaplamasında yardımcı olabilecek bir hocamız çıkarmı acaba?

kdv yi boş gelecek olan seçeneğide ekledim, iskonto sorusunu tam anlamadım biraz daha açarsanız soruyu yardımcı olmaya çalışırım.

Ekli dosyalar

Kdv olayı tamamdır ellerine saglık..

İskonto olayını zaten dosya içinde anlatmaya çalışmıştım.
Mesela
Miktarı yazıyorum, birim fiatını yazıyorum, iskonto sutunundan iskonto seçmemiş isem miktarla birimi çarpıp tuta hüçresine ekliyor, Ancak iskonto seçersem çarpma işlemi sonucundan iskontoyu düşüp tutar hücresine yazsın istiyorum.
Şu anki konumda miktar ile birim fiatı çarpıyor iskonto seçtigimde tutar hücresine tutarın iskonto oranını yazıyor.
Halbuki tutardan iskontoyu düşüp bakiyeyi yazması gerekiyor..

Umarım anlatabilmişimdir.. saygılar..

Eyvallah Hüseyin hocam tamda istedigim buydu işte..
Ellerin dert görmesin sagolasın..

Hüseyin hocam aklıma şimdi geldi pardon..

Şu iskonto ve kdv tablosu varya gritaralı ikinci sayfada. Üstünde "H4:H10 aralıgı iskonto olarak adlandırıldı" yazan tablo..

Satış fişini yazdır dedigimde iki sayfa yazıyor birindede bu tablo yazdırılıyor.
Bu tablonun yazdırılmaması için ne gibi bir çözüm üretebilirsin..

Geri