• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satırdaki verileri Sütuna kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Office 365 - Ingilizce
tablonun ikinci sayfasında bulunan satırdaki hücreleri birinci sayfadaki sütuna kopyalamak istiyorum. fakat amacım sadece içindeki değeri kopyalamak değil, o satır değiştikçe ilk sayfadaki sütunuda değiştirmesini istiyorum.

yani kısaca =Sayfa2!A8 şeklindeki formülü aşağı doğru çekerek kopyalamak istiyorum diyebilirim.

ekte basit bir örnek dosya ekliyorum...

Ekli dosyalar

tablonun ikinci sayfasında bulunan satırdaki hücreleri birinci sayfadaki sütuna kopyalamak istiyorum. fakat amacım sadece içindeki değeri kopyalamak değil, o satır değiştikçe ilk sayfadaki sütunuda değiştirmesini istiyorum.

yani kısaca =Sayfa2!A8 şeklindeki formülü aşağı doğru çekerek kopyalamak istiyorum diyebilirim.

ekte basit bir örnek dosya ekliyorum...

eki inceleyin

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim, epey kafa patlatmıştım bunun için :)

iyi akşamlar...

Merhabalar...; Şimdi Benim problemim Çözülemez Gibi Geliyo bana Ama.. Yine de Yazayım Dedim:)
a,b,c,d,e.......... (ocak,şubat,mart,nisan....) sütunlarının satırlarında yana doğru Yazılı Olan rakamlarımı Ben..; baska bir sayfadaki ecxell tablosuna kısmen yapıştırmak istiyorum...
Örneğinn..; a,b,c,d,e sütunlarının rakamları 1. satıra yazılmıs durumda... tek satırda bulunuyor.. ben bunları a,b,c satırlarındaki rakamları 1. satıra d,e,f satırlarındaki rakamları 2. satıra bir seferde koypyalayabilir miyim.. acaba formülü var mıdır excellde?? şimdiden Teşekkür ederim.. hepiniize iyi calısmalar..
Dosya ekini Gönderdim... Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri