• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satırda rehber oluşturmak

Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
96
Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Konuyu tam olarak nasıl anlatacağımı bilemedim, daha doğrusu bu özelliğin adını hatırlayamadım, o yüzden yeni bir konu açtım.
Ekteki dosyada bana yurtdışından gelen orjinal dosyanın bir parçası var.
Benim sorum şu, bu özellik nasıl ekleniyor?
İkinci sorum bu dosya üzerinde değişiklik yaptık ve bu rehber kısmı yok oldu. Yani satıra geldiğimde artık ok işareti çıkmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim???
Teşekkürler
Kolay gelsin
 

Ekli dosyalar

Bu durumda oluşturulan listeleri biyerden okuyor demektir??
Yani ben bu sayfayı kopyalayıp yeni bir sayfaya yapıştırdığımda bu listeler gelmedi, bu durumda bidahada ulaşamazmıyım???
Orjinal sayfayı kontrol ediyorum, burda rehberi açınca bi sürü seçenek geliyor ve her sütunda böyle yapılmış, bu verilerin alındığı yeri nasıl bulabilirim???
Orjinal dosya geçen seneye ait bir dosya ve yapılan değişiklikler bu sene yapıldı, kopyalayıp başka biyere yapıştırınca gitti o yüzden ulaşabilirmiyim diye soruyorum.
Teşekkürler...

Bu soruyu sorduktan sonra dosyayı inceledim ve sorduğumu bi anlamdada buldum gibi.
Bu listeleri diğer sheet lerde girmişler ve ordan okutuyorlar.
Ben eskiden kopyalayıp yeniye yapıştırdım ama kaynak bir hata alıyor uyarısı veriyor??
Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst