merhaba 2 tane excel dosyam var.1. excel dosyasında sadece b sütünunda çift tıkladığım 2. sayfaya geçsin 2. sayfaya geçtiğimde sadece b sütununu çift tıkladığımda ordaki veriyi 1. sayfaya aktarsın ,aktarmadan önce bana bundan kaç adet diye sorsun. sorarken de ana pano,kat panoları,kolon hattı ve besleme,katlar,data-telefon,tv sistemi,ses sistemi,engelli çağrı,asansör sistemi,jeneratör sistemi,çevre aydınlatma,trafo,yanfın sistemi,bina giriş,kamera sistemi,topraklama ve paratoner,ups sistemi diye butonlar çıksın ben oraya hangisinden varsa adeti oraya giriyim sonra tamam dedikten sonra 1. excel sayfasına çeksin verileri.yani aynı anda hücredeki veriyi ve adetleri yazsın.çalışma sayfamı yüklüyemedim ana pano E7 DEN İTİBAREN,KAT PANOSU F7,kolon hattı ve besleme G7 ,katlar H7 ,data-telefonI7 den ,tv sistemij 7 den ,ses sistemik 7 den ,engelli çağrıl7 den ,asansör sistemim 7 den ,jeneratör sistemin 7 den ,çevre aydınlatma o7 den ,trafop7 den ,yanfın sistemi Q7 den ,bina giriş R7 DEN ,kamera sistemi S7 DEN,topraklama ve paratoner T 7 DEN ,ups sistemi U7 DEN SONRA HER SATIR AŞAĞI İNİYOR.yazdıklarımda anlaşılmadıysam mail adresinize çalışma sayfamı gönderebilirim kolay gelsin ..