• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

SATIR YÜKSEKLİĞİ ve METİN KAYDIR Yardım Lütfen

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Selamlar arkadaşlar,

Mevcutta kullandığım bir form var. Kullandığım formda sütun ve satır genişlikleri yeniden ayarlanmış durumda(bkz. örnek dosya). Sütun genişlikleri sabit olmak zorunda. Satır yükseklileri 20 genişliğe ayarlanmış durumda. Metin Kaydır işaretli.
Benim yapmak istediğim şudur;
Satır yüksekliğinin yeterli olmadığı yani yazılan ifadenin çok olması durumunda Metni Kaydır yaparak satır yüksekliğini yeniden ayarlamak.
Not : Mevcut halinde Metni Kaydır yapıyor fakat satır yüksekliği değişmiyor. Satırları seçtikten sonra Biçim den yüksekliği otomatik yap ( en uygun satır yüksekliği ) dediğimde ise 20 genişliğe ayarlı olan tüm satırların tamamı 16.5 genişliğe düşüyor. Düşmesi benim için uygun değil.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar çok zor birşey mi istedim yoksa imkansız mı En azından imkansız ise bunu bileyim

sizin istediğiniz galiba veri çoğaldıkca hücre acılsın ve bütün veri görünsün şeklindemi.
eki inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Mahmut Bey selamlar,

Öncelikle ilglinize teşekkür ederim.

Evet bahsettiğiniz gibi istiyorum fakat birden fazla sayfa ile çalışıyorum. Benim istediğim Sayfa1 deki bilgileri Sayfa2 de formül ile almak. Örnek D4=Sayfa1!D4 gibi
Bu işlem sırasında sayfa1 de yer alan bilgiler sayfa 2 de yer alan hücreye sığmadığında satır yüksekliğini otomatik olarak ayarlasın. (Metni kaydır seçili olduğu halde genişleme olmuyor. )

Geri