• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır ve Sütuna göre kopyalama

Excel Vers. ve Dili
office xp kullanıyorum
arkadaşlar ekte gönderdiğim çizelgede GELEN MALZEME tablosuna yazdığım malzemeleri makro ile MALZEME LİSTESİ tablosundaki malzeme adı ve tarih hizasına kopyalamak istiyorum.
çizelgede ayrıntılı anlatmaya çalıştım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.

Ekli dosyalar

Öncelikle özür diliyorum gelen malzeme ve malzeme listesi ayrı sayfalarda olacak ekte yeni tabloyu gönderdim.
Gelen Sayfasında GELEN MALZEME tablosuna yazdığım malzemeleri makro ile Liste sayfasındaki MALZEME LİSTESİ tablosundaki malzeme adı ve tarih hizasına kopyalamak istiyorum
sayın muygun siz malzeme listesine miktar ve fiyat olarak sütun eklemişsiniz ama fiyat için tek sütun kullanacağım. şablon ekte gönderdiğim şekilde olacak excel 255 sütun desteklediği için sizin yaptığınız şekilde işimi görmüyor yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Arkadaşlar yukarıdaki makro isteğimi sayın muygun sayesinde hallettim kendisine çok teşekkür ediyorum.
Şimdiki isteğim "gelen" sayfasındaki malzeme fiyatı "liste" sayfasındaki fiyattan farklı ise fiyatı "Liste" sayfasında bulunan "farklı fiyat 1" sütununa dolu ise "farklı fiyat 2" sütununa vb. yazmmasını istiyorum.
miktarı ise hem malzeme listesine hem "farklı miktar" sütunlarına yazmasını istiyorum. makro kodu güncel dosya ektedir yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Ekli dosyalar

arkadaşlar 4 nolu mesajıma yardımcı olabilcecek kimse yokmu acaba

Geri