• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır sil aktar

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
Hayırlı sabahlar iyi çalışmalar. Tüm arkadaşlara selamlar.

Puantaj dosyama aşağıda belirttiğim hususu uygulamak istiyorum.

1- İşten Çıkışı verilen Personelin yeni maaş döneminde isminin satır sil ile silinmesi,

2- Bilgisi silinen personelin Çıkışı verilenler sayfasına adı, soyadı, TC kimlik numarası, işe giriş ve işten çıkış tarihlerinin aktarılması hususunda yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba.
İsteğiniz bana çok anlamlı gelmedi doğrusu.
PUANTAJ sayfasındaki yıl ve ay seçimine göre; puantaj dönemi, 2016'dan 2020 yılına kadarki herhangi bir ay olabiliyor.

Bu durumda, işten ayrılmış personelin BİLGİ sayfasından silinmesi yerine;
-- seçilen puantaj dönemine göre PUANTAJ sayfasındaki listeye dahil edilecek personelin tespit edilmesi,
-- ÇIKIŞI VERİLENLER sayfasında ise, çıkış tarihi, seçilen puantaj ayına denk gelenlerin tespit edilmesi,
mümkün.

>> PUANTAJ sayfasında, seçilen puantaj döneminde çalışanların listesini oluşturmak üzere,
aşağıdaki birinci formülü BİLGİ sayfasında uygun gibi görünen Y4 hücresine uygulanıp, liste sonuna kadar kopyalanırsa,
bu formülün sonuçları PUANTAJ sayfasına dahil edilmesi gereken personel için bir sıra numarası elde edilmiş olur.
Bu değerler üzerinden de BİLGİ sayfasından, PUANTAJ sayfasına kişi bilgilerini çağırmak mümkün olacaktır.
>> BİLGİ sayfasında uygun başka bir sütuna uygulanacak benzeri bir formül ile de ÇIKIŞI VERİLENLER sayfasına bilgisi çağrılacak personel için
ikinci bir sıra numarası serisi elde edilebilir.
=EĞER(VE(W4<>"";SERİAY(PUANTAJ!$E$8;0)>=W4;YADA(X4="";X4>=PUANTAJ!$E$8));MAK($Y$3:Y3)+1;"")

Geri