• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır Ekleme

Satır başlığını ( 37 ) fareyle seçin ve fareyi bırakmadan aşağı doğru sürükleyin, sonra 37 sayısının üzerinde fareyle sağ tıklayın ve açılan menüden GÖSTER'i seçin.

Teşekkürler hocam peki mesela 37 den 57 ye uzatıp orada sonlansın istiyorum nasıl istediğim satırda kapatırım.

Teşekkürler hocam peki mesela 37 den 57 ye uzatıp orada sonlansın istiyorum nasıl istediğim satırda kapatırım.

En son görmek istediğiniz satırdan bir sonrakı satırın BAŞLIĞINI fareyle bir kez tıklayın sonra klavyede SHIFT tuşuna basılıyken AŞAĞI OK tuşuna basın, ardından seçili alanın üzerinde bir yerde fareyle SAĞ tıklayın, açılan menüden GİZLE seçeneğini fareyle seçin TAMAMdır.

Son düzenleme:
hocam dediğinizi yaptım ama aşağı çektikçe sürekli yeni satır çıkıyor ve ben sildikçe hala altta satır oluyor ben a4 gibi mesela 57. satırdan sonra aşağı hiç satır çıkmasın istiyorum..

Mesajımı dikkatli okumamışsınız ben SİL demedim ki; GİZLE dedim.
Belki SATIRIN başlığı yerine HÜCREyi seçmişsinizdir,
Fareyla SAĞ TIK işlemini satır numarasının üstünde yapın ve açılan listeden GİZLE'yi seçin.

Geri