• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır ekle sil

iyi akşamlar bu konu hakkında forumda bir çok araştırma yaptım bana yarar bir örnek bulamadım bulsam da kodları dosyama uygulayamadım. ekli dosyada bilgi girişinde seçilen kişi sayısınca diğer sayfalarda da satırların eklenip silinmesi bir türlü çözemedim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Otomatik filtre

Merhaba;
Sil-Ekle yerine Gizle-Göster sorununuzu çözmez mi?
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sayın muygun inceledim çok mükemmel olmuş ellerinize sağlık baskı önizleme yapamadım mesai içerisinde tekrar bakıp aksilik olursa yardımınızı isteyebilirim hayırlı bayramlar

üstadım muygun bir sorun var mümkünse yardım edebilirmisiniz, icmal A1 deki tarihi değiştirdiğim zaman sıra numaraları bozuluyor sizin girdiğiniz tarihi de girsem farketmiyor.yoksa çok mükemmel olmuş ellerinize sağlık.

üstadım muygun bir sorun var mümkünse yardım edebilirmisiniz, icmal A1 deki tarihi değiştirdiğim zaman sıra numaraları bozuluyor sizin girdiğiniz tarihi de girsem farketmiyor.yoksa çok mükemmel olmuş ellerinize sağlık.

Merhaba;
Ben bir sorun göremedim. (sorunlu dediğiniz dosyayı ekleyin)
Ayrıca; İCMAL sayfasında A1 hücresindeki tarih aynı sayfada takvim oluşumu içindir.

İyi çalışmalar.

merhaba muygun ilgilenmenize teşekkür ederim. dosyayı ekledim. icmal A1 hücresindeki tarihi örneğin 01.11.2012 yaptığımda diğer sayfalardaki sıra numaraları bozuluyor. yoksa bende mi bir hata var anlayamadım.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Excelin hangi versiyonunu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama İhtimalle eklentileriniz eksik.
Ofis 2003 için;
Araçlar>eklentiler sekmesine tıklayın.
Açılan pencerede boş olan tik işaretlerini onaylayıp tamam tuşuna basarak işlemi bitirin. (bu işlem için ofis cd' si gerekebilir.)
Yada icmal sayfasında G6-AK6 aralığındaki formülleri iptal edip günleri manuel girin. (bu işlem ile A1 hücresindeki tarihin bir esprisi kalmayacak)
İyi çalışmalar.

üstadım muygun göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi exceli yeniden yükledim sorun kalktı. bu arada şunu anladım biz daha en az dokuz fırın ekmek yememiz lazım bunları çözmek ve sizin bilgilerinize yetişmek için. iyi çalışmalar tekrar Allah razı olsun sayenizde yeni bir şey daha öğrendim.

Geri