• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satır bazında koşullu biçimlendirme yapılabiliyormu?

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
s.a ;

ben ;a1:a65 0000 sutununda bir hücre değeri 91 olduğunda tüm satırın renkli hale gelmesini istiyorum bunun için bir koşullu biçimlendirme var mı , yoksa macro ilemi yapacağız , bilgisi olan var mı

macro için döngümü yazılmalı?

s.a ;

ben ;a1:a65 0000 sutununda bir hücre değeri 91 olduğunda tüm satırın renkli hale gelmesini istiyorum bunun için bir koşullu biçimlendirme var mı , yoksa macro ilemi yapacağız , bilgisi olan var mı

macro için döngümü yazılmalı?

Tam Anlayamadım A1:A650000 sutununda 91 olduğunda tüm satır derken A1:A6500 renklenecek yoksa 91 olduğu satırda A:D satırlarımı renklenecek..

Eğer A1 ile A6500000 renklensin diyorsanız koşullu biçimlendirme formul kısmına ekteki kodu yapıştırınız.

Kod:
=EĞER(EĞERSAY($A$1:$A$650000;91)>0;1;0)=1

Eğer A1 ile A6500000 arasında 91 varsa ve A ile D satırları renklenecekse

A1 ile D1 aralığını seçerek
=$A1=91

yazın ve 650000 satıra kadar çekin.

ilginiz için öncelikle çok tşk ederim ,

ben sutundaki bir değer için tüm satır renklensin istiyorum sadece o hücre değil o hücrenin bulunduğu tüm satır ...

ilginiz için öncelikle çok tşk ederim ,

ben sutundaki bir değer için tüm satır renklensin istiyorum sadece o hücre değil o hücrenin bulunduğu tüm satır ...

1 ile 650.000 sutunu seçerek formul kısmına =$A1=91 yazarsanız sanırım işinizi gorur. Dolar işaretinin yeri ödemli.

ekte örnek dosya yukluyorum.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim aro , gerçekten çok basit bir çözümü varmış elinize sağlık

merhabalar..

yukarıdaki soruyu bende tekrarlamak istiyorum. verilen cevabı yapmaya çalıştım ama olmadı.
ekli dosyada yer alan C sütunundaki rakamlardan 10 dan küçük olan satırları boyamak istiyorum istediğim bir renge. fakat satırın tamamını değil veri olan kısımlara kadar. D ve E sütunlarındaki satırları sadece.. teşekkürler

Ekli dosyalar

benim de çok işime yaradı teşekkür ederim. Ben de uzun süredir bunu yapmaya uğraşıyordum...

teşekkürler

Geri