Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimden pek anlaşılmıyor, bir üste satır eklemeden söz ediyorsunuz ama hangi satıra eklenecek? Sanki ben başlıktan hemen sonra sanırım 4. satıra eklenecek diye tahmin ettim, doğru mu?
Aslında makro kaydet ile de siz bunu yapabilirsiniz.
Çift tıklama olayını boşverin istediğiniz satıra eklemeyi yaparsanız buradan elde ettiğiniz kodları çift tıklama olayına bağlayabilirsiniz.
Bir deneyin bence.
Merhabalar Necdet bey,
Sabit bir satır değil sağ tık satır ekle demeden sadece çift tıklamayla istediğim satırın bir üstüne.bu 4.satirda olabilir 50.de
Merhaba Korhan abi çalışmadı bu kod.Hücre içerisine tıklayınca çalıştı. Ben satır başlıklarına tıklayınca çalışabilirmi demiştim ama buda işimi görebilir. Teşekkürler.
Bahsi geçen satır numaralarını kontrol eden bir olay yoktur. O bölümde sadece sağ tıklama menüsünü kullanabilirsiniz. Bunuda zaten biliyorsunuzdur diye düşünüyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.