• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satır atlayarak yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
2 ayrı hücredeki bilgiyi başka bir hücreye bir satır atlayarak yazdıran formül için yardım edebilirmisiniz.
Şimdiden teşekkürler .

Merhaba,

Küçük bir örnek dosya ekleyerek detaylı açıklarsanız daha kısa ve net yanıtlar alırsınız.

Ayrıca soru başlıklarınızı, sorununun içeriğini ifade edecek şekilde belirlemeye özen gösteriniz..

.

buyrun .amacım farklı 2 hücredeki bilgiyi başka bir hücre içine SATIR ATLAYARAK yazdırmak

Ekli dosyalar

=D5&DAMGA(10)&D9

İstediğiniz bu mu?

.

evet tam olarak buydu.Hız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

Özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum.Az önce yazdığınız kod sadece aynı sayfadaki verileri alt alta yazdırıyor.Başka sayfadaki verilerde çalışmıyor ekli dosyada bakarsanız sevinirim....

Ekli dosyalar

=D5&DAMGA(10)&D9 dostum birinci sayfadaki boşluklar ile ikinci sayfadaki boşluklar farklı

omer arkadasımızın onerdiği formulu biraz acıklayayım ikinci sayfadan =birinci alacağın veri &DAMGA(10)&ikinci alacağın veri

yani formulunuz =D8&DAMGA(10)&D10 olacaktır unutmayınız

Özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum.Az önce yazdığınız kod sadece aynı sayfadaki verileri alt alta yazdırıyor.Başka sayfadaki verilerde çalışmıyor ekli dosyada bakarsanız sevinirim....

Formülü yazdığınız hücredeyken fare ile sağ klik yapın ve hücre biçimlendirmeye girin, bu menüde "hizalama" bölümünden "metni kaydır" seçeneğini işaretleyiniz.

.

Geri