• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır atlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sova01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar bir tablom var ve tabloya şekil vermek için bazı satırları daralttım.yapmak istediğim şey
a1 hucresine veri girip entere bastığımda kursorun a2 hucresi yerine a3 hucresine geçmesi.yani a2 hucresıne verı gırmek ıstemıyorum ve kursorun o hucreye girmesınıde ıstemıyorum.
Bunu macrosuz yapmanın yolu varmı acaba eğer yoksa macroyla nasıl yapılabılır .yardımlarınızı rica ediyorum

A2 hücresini kilitli yaparsanız(sayfanın kod bölümünde "EnableSelection.xlUnlockedCells" ile) olur.

alt f11 yapıp insert module kısmına yapıstırdım ama nedense olmadı.acaba benmı yanlış yaptım

gPJygxC.png

Hocam yardımlarınız için teşekkur ederım .sızın vedıgınız yontemı nense yapamadım ben kendım bı yontem buldum
sayfa koruması yapıp kılıtlı hucrelerı sec secenegındekı centık kaldırılıncada oluyor.bu daha kolay bı yontem.mu mesajı okuyan dıger excel severlere yardım amacıyla yazıyorum.tekrar emegınız ve ılgınız ıcın tesekkur ederım

Merhaba,
Şöyle bir problemim var.
bir hücre içinde alt+enter ile satır atlanmış.
benim bu satır atlamaları kaldırmam gerekiyor, yani bir hücre içinde satır atlanarak 5 cümle yazılmış,
benim ihtiyacım bunları tek cümle gibi yapabilmek. yaklaşık 18000 satır var bu şekilde.
yardımcı olursanız sevinirim.

Geri