Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaptığım çalışmada basit bir formülün içinden bir türlü çıkamadım.değerli ustaların yardımlarını bekliyorum.çözemediğim sorunun örneğini ekli dosyada gönderdim.selamlar.
saygılar
sayın S.Yiğit küçük bir prublem var I32 ve K32 de ki değerler 0 olduğu zaman bunlarıda değer olarak algılıyor.sıfırları göz ardı etmesi lazım. selamlar.
sn. meslan dosyamın başka bir yerinde başka bir formülü uyguladığım zaman veriler boş olunca "YANLIŞ" yazıyor sorunu çözemedim.dosyamı yollasam ilgilenirmisiniz.
selamlar
açıklamalrda belirtmiştim ama gözünüzden kaçmış demekki form 3 sayfasında veriler birden fazla olursa alması gerekiyor.ben tutanak sayfasına olması gerekenleri yazdım.ilgilenirseniz sevinirim.allah razı olsun.selam ve saygılar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.