• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sadece Dolu Satırları Yazdırma

Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Ekli listede A1:N393 hücreleri arasında yukarıdan aşağıya doğru hücreler içierisinde sadece dolu olan satırları makro ile yazdırabilirmiyiz ?Örneğin ekli listede A1:N123 satırları dolu bunları yazdırıp diğer boş olanları yazdırmamak için nasıl bir makro uygularız ?

Ekli dosyalar

Deneyiniz...
Kod:
Sub Emre()
    Dim son As Integer
    With Sayfa22
        son = .Range("A65536").End(3).Row
        .PageSetup.PrintArea = "$A$1:$N$" & son
        '.PrintOut Copies:=1
    End With
    son = Empty
End Sub

Murat Bey her yerde hızır gibi yetişiyorsunuz.Kodu uyguladım ama hiçbirşey yazdırmadı

Murat Bey her yerde hızır gibi yetişiyorsunuz.Kodu uyguladım ama hiçbirşey yazdırmadı

sayfa22 kısmını sizin dosyadaki sayfa ismi ile değiştirdim.

Kod:
Sub Emre()
    Dim son As Integer
    With Sheets("DURUŞMALAR")
        son = .Range("A65536").End(3).Row
        .PageSetup.PrintArea = "$A$1:$N$" & son
        '.PrintOut Copies:=1
    End With
    son = Empty
End Sub

Temkinli gitmek önemlidir. Bana güvenipte boşuna A4 kâğıtlarınızı israf etmeyin.
Yazdırmadan önce mutlaka Baskı Önizlemeden yazdırılacak alanları kontrol edin. İstediğiniz gibi ise, o zaman yazdırın.

Farkedeceğinizi düşünerek, yazdırma kodunun başına ' tek tırnak işareti koydum. Onu kaldırırsanız yazdırır. '.PrintOut Copies:=1
Ama dediğim gibi yazdırmadan önce mutlaka kontrol edin.

İyi günler...

Temkinli gitmek önemlidir. Bana güvenipte boşuna A4 kâğıtlarınızı israf etmeyin.
Yazdırmadan önce mutlaka Baskı Önizlemeden yazdırılacak alanları kontrol edin. İstediğiniz gibi ise, o zaman yazdırın.

Farkedeceğinizi düşünerek, yazdırma kodunun başına ' tek tırnak işareti koydum. Onu kaldırırsanız yazdırır. '.PrintOut Copies:=1
Ama dediğim gibi yazdırmadan önce mutlaka kontrol edin.

İyi günler...

Onu bende farketmedim:( sayfa22 gorunce dosyada Duruşmalar yazıyodu oraya odaklanmışım:.....

Hüseyin Bey, o zaman suçlu benim... :D
Ali Bey'in farkedeceğini düşünmekle hata etmişisim.. :)

Hüseyin Bey, o zaman suçlu benim... :D
Ali Bey'in farkedeceğini düşünmekle hata etmişisim.. :)

Sizin suçlu olduğunuzu sanmıyorum ben kodları tam detaylı bakmadım ve ayrıca vb ekranına da yerleştirmedim öyle yapmış olsaydım orada yeşil yeşil bakıyor olacaktı farketmemek imkansız olurdu:)

Bu kodu bir butona bağlayıp, butona her tıklandığında hücrelerin yenilenmesini istiyorsak nasıl bir şey yazılmalı.

1- tıkladığımda A sütununda 12 hücre varken
2- tıkladığımda A sütununda 10 hücre olması durumunda B sütununda eskiden kalan 11. ve 12. hücrelerin görünmesini istemiyorum.

Geri