• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sadece Değer olan satırları aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan apran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Excelde bir sutunda sadece değer bulunan satırların başka bir sayfaya aktarmasını
nasıl yapabiliriz.

Örnek dosya ekte ayrıntılı açıklamayı dosyaya yazdım yardımcı olan herkese teşekkürler.

anlaşılmayan yer olursa tekrar anlatabilirm. teşekkürler...

A sütununu gizledim.Formüller o kısıma göre işlem yapıyor.

Örneğiniz ektedir.

Selamlar,

Ekte örnek dosyanız üzerinde gerekli düzenlemeyi yaptım incelermisiniz. Umarım faydası olur.

teşekkürler

gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için. sayenizde yeni şeyler öğreniyorum...

Alternatif olarak

1.Sınıf çalışma sayfasının A2 hücresine aşağıdaki dizi formülü yazarak aşağıya doğru sürükleyerek kopyalayınız

=DOLAYLI("Genel!A"&KÜÇÜK(EĞER(Genel!$B$3:$B$1000<>"";SATIR(Genel!$A$3:$A$1000);65536);SATIR(A1)))

1.Sınıf çalışma sayfasının B2 hücresine aşağıdaki dizi formülü yazarak aşağıya doğru sürükleyerek kopyalayınız

=DOLAYLI("Genel!B"&KÜÇÜK(EĞER(Genel!$B$3:$B$1000<>"";SATIR(Genel!$A$3:$A$1000);65536);SATIR(A1)))

Not:Formül içinde iken Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basınız {} formül köşeli parante içine alınacaktır

Alternatif olarak

1.Sınıf çalışma sayfasının A2 hücresine aşağıdaki dizi formülü yazarak aşağıya doğru sürükleyerek kopyalayınız

=DOLAYLI("Genel!A"&KÜÇÜK(EĞER(Genel!$B$3:$B$1000<>"";SATIR(Genel!$A$3:$A$1000);65536);SATIR(A1)))

1.Sınıf çalışma sayfasının B2 hücresine aşağıdaki dizi formülü yazarak aşağıya doğru sürükleyerek kopyalayınız

=DOLAYLI("Genel!B"&KÜÇÜK(EĞER(Genel!$B$3:$B$1000<>"";SATIR(Genel!$A$3:$A$1000);65536);SATIR(A1)))

Not:Formül içinde iken Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basınız {} formül köşeli parante içine alınacaktır

Sn:Mesudiye_52 bu formülleri uyguladım ama genel sayfasındaki bilgileri getirmiyor ilgilenirseniz memnun olurum.

Saygılar

Geri