• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sadece belli koşula uyan satırları aktarmak.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
İyi bayramlar herkese;

Arkadaşlar ben eczane sorumlusuyum.İlaçların her ay ne kadar sarf edildiğini de belgelemem gerekiyor.Bunun için de;
1.Genel stok listemden o ay sarf edilmiş olan ilaçları aynı kitaptaki başka bi çalışma sayfasına aktarmam gerekli.
2.Ama bir sayfaya yalnızca 10 adet yazabiliyorum(yönetmeliğe göre).Fakat ayda ortalama 80 kalem ilaç çıkışı oluyor.Bunun için ne yapmam gerekir?

Teşekkürler.

Ekli dosya işinizgörürmü.:cool:

Ekli dosyalar

İstediğim gibi olmuş teşekkürler ama bir nokta var benim lira değil adet olarak girmem lazım onu düzeltebilirim.Fakat asıl nokta eksiye düşülmeyen bir ortamda sadece artı değerleri başka bir sayfada alt alta görebilmek.Son bir yardımınızı daha isteyeceğim.

İstediğim gibi olmuş teşekkürler ama bir nokta var benim lira değil adet olarak girmem lazım onu düzeltebilirim.Fakat asıl nokta eksiye düşülmeyen bir ortamda sadece artı değerleri başka bir sayfada alt alta görebilmek.Son bir yardımınızı daha isteyeceğim.

Dosyayı güncelledim.
eski mesajımdan indirebilirsiniz.

0 ya da - verdiğim değerler listeye giriyor maalesef.Bahsettiğim gibi sadece kullanılan ya da verilen ilaçları belgeye dökmem lazım.0dan yüksek değerleri almalı sadece.Uğraştırıyorum ama kusura bakmayın.

0 ya da - verdiğim değerler listeye giriyor maalesef.Bahsettiğim gibi sadece kullanılan ya da verilen ilaçları belgeye dökmem lazım.0dan yüksek değerleri almalı sadece.Uğraştırıyorum ama kusura bakmayın.

Dosyayı güncelledim.
ilk mesajımdan indirebilirsiniz.:cool:

Geri