Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hüseyin abi
F11 ile grafik oluşturdum. Grafik seçeneklerinden değiştirebildim. Ancak
Otomotik oluşan grafiğin sol ve alt tarafında oluşan değerleri değiştirmek istiyorum.
Örneğin abi 1 2 3 4 diye giden grafik değerini 2009 2010 2011 gibi yapmak istiyorum.
Nasıl yapabilirim
Selamünaleyküm
Abilerim başlığım sade basit bir grafik olarak belirtmiş ve Hüseyin ÇOBAN ağabeyimden de destek almıştım. Ancak ben başlığımı sade basit bir grafik şeklinden değiştiriyorum.
Abi ekli dosyamın sayfasında bir tablo var. Bu tabloya grafik oluşturacağım. Ayıca;
a) Grafikde yıl görünecek
b) Doktora için Öğretmen sayısı, Mezun Öğretmen Sayısı ve yüzdesi görünecek
c) Yüksek Lisans için Öğretmen sayısı, Mezun Öğretmen Sayısı ve yüzdesi görünecek
Bunların hepsi bir grafikde olacak. İşin ilginci bunuda ben yapacağım.:hiho: kendime gülmemem mümkün değil.
Değerli abilerim bu zıkkım nasıl yapılacaksa öğretinde yüzümün akı ile çıkayım. Yurttaş abimin bazı dosyalarında resimli anlatım var. Öyle bir şey olursa bu kalın kafam anlar da uygularım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.