• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şablon Yapma

Excel Vers. ve Dili
XP Office 2003
Arkadaşlar ekte gönderdiğim çalışmada Sayfa İkide yazdığım isme şablonun aynısı o isimle açmasını istiyorum nasıl yapabilirim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Not: Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

Sayın muygun;

Günaydın.. Katkınız için teşekkürler.

Sayfaya verdiğim isim doğrultusunda sayfa açılsın mı diye mesaj almak istiyorum nasıl yaparım

arkadaşın sorduğu sorunun cevabını bende bekliyorum Sayfaya verdiğim isim doğrultusunda sayfa açılsın mı diye mesaj almak istiyorum mesala 'ahmet' ahmet adlı sayfa açılsınmı diye ayriyeten ana sayfaya yazdığım isimle oluşturduğu sayfa arası köprü oluşturacak bir kod makro filan varmıdır

muygun kardeşim birde a sütununun dışındakiler gözükmüyor bunu nasıl yaptın söylermisin satırlardada yapılabilirmi

Merhaba;
Ekteki uygulama örneği diğerine göre daha kullanışlı. sayfayı oluşturduğunuz alanı temizleyerek sayfayı silebilirsiniz.

Kodlar alıntıdır.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

kardeşim eline sağlık tamda istediğim gibi yalnız küçük bi sorunum var hani isme delete deyince siliyor ya silmeden bi uyarı verse birde ilk programda otamatik harf sırasına göre diziyor ikincide öyle değil ona bir ayar yapılabilirmi hatta ben düzenlemek istediğim sayfayı göndereyim bi ilgilenirsen çok makbule geçer teşekkürler

Ekli dosyalar

Geri