• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şablon ve Değelerini Kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 tr
Hocalarım Merhaba
Ekte Amatörce toparladığım bir veresiye takip amaçlı calışmam var eğer dosyaya bakarsanız hemen anlayacaksınız mantığını, 'Müşteri ekle' Safasında c1 satırınız isim baz alarak sayfa ismini oluşturan macro var fakat oluşan sayfa boş sayfa yerine şablon olarak hazırladığım Sablon sayfası gibi açılsın istiyorum vede değerlerini satırlarına yerleştirsin istiyorum fakat bir türlü beceremedin eğer yardımcı olabilirseniz gercekten çok memnun olurum birde anasayafa bulunan comcobox ta aranan değeri yazdıntan sonra 'Enter'e basınca sayfa gitme ihtimalı var cok sağ olun

Ekli dosyalar

Merhaba
Kodu bununla değiştirir misiniz_?
Kod:
Sub MüsteriEkle()
Dim S1 As Worksheet, S2 As Worksheet
Application.ScreenUpdating = False
Set S1 = Sheets("Musteri_Ekle")
If S1.Range("C2") <> Empty Then
Sheets("Sablon").Copy after:=Sheets(Sheets.Count)
ActiveSheet.Name = S1.Range("C2")
Set S2 = Sheets(S1.Range("C2").Text)
S2.Range("B2") = S1.Range("C2"): S2.Range("B4") = S1.Range("C3")
S2.Range("G2") = S1.Range("C4"): S2.Range("G4") = S1.Range("C5")
End If
Application.ScreenUpdating = True
End Sub

Son düzenleme:
Hocam Gercekten çok sağ olun Çalıştı, Macroyu bile benim sayfalarıma göre uyarlamışsınız gerçekten minnettarım afınıza sığınarak MüşteriEkle sayfasında ki C1-c2-c3-c4 hücrelerindeki değerlerinde Açılan sayfalara eklememiz mümkünmü ?

Hocam Gercekten çok sağ olun Çalıştı, Macroyu bile benim sayfalarıma göre uyarlamışsınız gerçekten minnettarım afınıza sığınarak MüşteriEkle sayfasında ki C1-c2-c3-c4 hücrelerindeki değerlerinde Açılan sayfalara eklememiz mümkünmü ?

Üstteki kodu güncelledim.

Geri