• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sabah Giriş saatlari kontrolü

Excel Vers. ve Dili
open office calc
Arakadaşlar mrb; formda mesai çizelgeleriyle alakalı baya bi excel formulu inceledim ama çok fazlada birşey anlayamadım, bu yüzden banada yardım ederseniz çok sevinirim,
ekte dosyada örnek gönderdim, şöyle bir durum vardır;

bir çalışma sayfamda verilerim var ; giriş saatlerini içeren veriler;

burda tespit edilmesi gereken şey SONUC bölümüne Sabit bilgilerdeki bilgileri kullanrak sonucları aktarması.
Örnek;
1 Nolu Hasan işe 7:58 de gelmiş; 8:30 a akadar mesai fazlası olarak dakikası sabit bilgilerdeki 0,20 den çarpılıp toplam sonucu o güne rakamla yazacak
Yine 1 nolu hasan 15nde işe geç gelmiş, 8:30 dan sonra dakikası sabit bilgilerdeki 1 tl den hesaplanıp hanesine -(eksi) olarak yazılacak. Toplada şöyledir.
ben ara fonksiyonlarını kullanrak eğer fonksiyonlarını kullanrak birşeyler yapmaya çalıştım ama olmadı yardımcı olursanbız sevinirim. dosyada da içeriğini detaylı olarak anlattım.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim, işime yaradı. ellerine sağlım hocam.

muygun hocam; aynı işlemi akşam çıkış için sabit bilgilerdeki saat 20:30 dan 21:15 e kadar olan kısmınıda yine 0,2 tlden + olarak yansıtsak, olabilirmi acaba?

Merhaba;
2 nolu mesaj ekini buna göre düzenleyip açıklayın. (tablo üzerinde olmayınca pek net anlaşılmıyor)

hocam çok teşekkür ederim, bu bana yeterde artar bile sağolun.

Geri