• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Saatlik izin kayıt ve takip

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2016 TÜRKÇE
Merhaba arkadaşlar gerçekten ihtiyacım var edeceğiniz yardımlara ekte gönderdiğim dosyada DTPicker1 de ayı şeçiyorum ComboBox1 sicil numarasını seçiyorum TextBox1 de adı soyadı otomatik geliyor TextBox2 dede günlük aldığı izinleri saat olarak giriyorum yani 3,6,7... gibi izinler saatliktir
benim istediğim dosyamda ocak,şubat,mart... diye devam eden sayfalar var tarihi seçip sicil numarasını seçip izin saatinede izin saatini yazıyorum.kaydet dediğimde izin saati hangi aya ve güne aitse o aya gidip seçilen kişiyi bulup hangi gün ise oraya kayıt yapsın kalan izin saatinide, kalan izin saat bölümüne göstersin sayfalarda ust başlıkta 1,2,3... diye yazanlar o ayın günlerini gösterir. yıl içinde aldığı saatlik izin toplamlarınıdan kalan izin saati textBox a yazsın.
işçiler yıl sonuna kadar 45 saat ücretli mazeret izin kullanmaktadır eğer 45 saati dolduran varsa uyarı versin o kişiye daha izin girilemesin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Izin kayıt girişi

arkadaşlar 1. mesajımda cevap veren olmadı neden acaba anlaşılmayan bir şeymi var.

arkadaşlar neredesiniz 1 nolu dosyada yardım yok mu?

arkadaşlar 1.mesajımdaki soruya cevap alamadım nasıl bir soru sordum ki cevap alamadın.

Geri