Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilgili raporda data kısmından isme ve tarihe göre h sütununda bulunan saatlerin özette bulunan alana tarihe ve isme göre ggelmesini sağlayacak bir formül konusunda destek rica ederim.
Data sayfasına Birleşmişkod isimli yeni bir sütun ekledim. Bu sütunda tarih ve personel bilgilerini birleştirdim.
sonra özet sayfasında da bir düşeyara formülünde yine aranacak bilgiyi yani ( tarih ve personel bilgisini) birleştirdim ve düşey ara ile bu birleşmiş bilgiyi Data sayfasında birleşmişkod sütununda arayıp eşleşenleri Özet tablosunda ilgili tarih sütununun ilgili personel ile kesiştiği hücreye bilgiyi aldım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.