Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakmayın omer bey win biraz yavas gormedim hepsini normal olarak algılasın istiyorum yani kısaca ornekleyeyim a1 hucresinde b1 hucresinden kucuk deger var bunu b1 den a1 cıkartarak sonuca ulasıyoruz fakat a1 hucresinde buyuk b1 hucresinde kucuk deger olunca isler karasıyor excel bunu baslangıc saati 00:00 kabul ederek kucuk olanı bir onceki gunmus gibi işlem yapıyor benim istedigim gun dondermeden aradaki farkı versin
Evet omer bey aynen dediginiz gibi formulu kopyaladıgımda digerlerininde o sekilde yani excel dogru olanı mantıklı yapıyor biz mantıksız olanı istiyoruz :d
proplem burda baslıyor omer bey iste sonrakiler farklı oluyor bu sefer yani bunlar surekli sabit degerler olmayacak degisecek eger formulu ile mantık yurutulebilirmi acaba
Şimdi anladığım sanırım söylediğinizi hemen yazıyorum.
=MİN(1*METNEÇEVİR(EĞER(A1>B1;("24:00"-A1)+(B1-"00:00");B1-A1);"ss:dd");MAK(A1:B1)-MİN(A1:B1))
Biçimlendirme yine söylediğim gibi [dd] derseniz dakika, ss:dd derseniz saat:dakika olarak görüntülenir.
Şimdi tamam sanırım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.