• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Saat ile gün bulma

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. bir program yazmaya çalışıyorum ama işin içinden çıkamadım. 86 saati gün ve saat olarak bir türlü yazdıramadım. ben şunu yapmaya çalışıyorum. 86 saat= 1 gün+ 14 saat eder. bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Merhaba,

Kod:
=NSAT(A1/24)&" Gün "&MOD(A1;24)&" Saat"

Bu şekilde deneyin.

.

arkadaşlar yapacağınız yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim. aslında excelde hazırlamış olduğum dosyayı yüklemeye çalıştım ancak bir türlü beceremedim. yardım istediğim soru şu:;

belirli bir zaman diliminde üretimi yapılan mamulün ne zaman başlayıp ne zaman biteceği.örnek:

işe başlama tarihi : 12.05.2013 saat: 09:00

5 ton yapılacak ürünün toplam zamanı 5 gün 14,5 saat

işin bitiş tarihi: ???????

bu veriyi ayların 31 çektiğini veya 30 çektiğini göz önünde bulundurarak işin bitiş tarihine nasıl yansıtabilirim.

çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için

arkadaşlar yapacağınız yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim. aslında excelde hazırlamış olduğum dosyayı yüklemeye çalıştım ancak bir türlü beceremedim. yardım istediğim soru şu:;

belirli bir zaman diliminde üretimi yapılan mamulün ne zaman başlayıp ne zaman biteceği.örnek:

işe başlama tarihi : 12.05.2013 saat: 09:00

5 ton yapılacak ürünün toplam zamanı 5 gün 14,5 saat

işin bitiş tarihi: ???????

bu veriyi ayların 31 çektiğini veya 30 çektiğini göz önünde bulundurarak işin bitiş tarihine nasıl yansıtabilirim.

çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için

Ekli dosyalar

allah razı olsun kardeşim. tamam hallettim. rabbim her daim yar ve yardımcın olsun

Geri