Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir hücrede saat göstermek istiyorum ama yanında tarih de çıkıyor. sadece bilgisayarın saatiyle eş zamanlı çalışan bi saat istiyorum yanınd tarih olmasın. basit bi formül var mı bunun için?
buradan devam ediniz bölümüne baktım linkler ölü. orada verilen linkler beni bir saate götürmedi. kelkitli arkadaşım aynı formülü ben de biliyorum ancak benimkinde tarih te çıkıyordu. sizinkini görünce çözdüm olayı. hücre biçimlendirden saat i seçmemiz gerekiyormuş. sorularda sadece cevabı değil de nasıl yapıldığını da söylerseniz bunun insanlara daha yararlı olacağına inanıyorum. ayrıca ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.
bu saat bilgisayar saatine göre ileri gitmesi gerekmiyor mu? benim saat enter a bastığım anda kaçsa o saatte duruyor. neden böyle oluyor?
Makro ile yapılabildiğini bu forumda görmüştüm, ama xl de çalışmayı engellediği için önerilmediğini de öğrenmiştim.
bu makroyu nereye ekleyeceğimi anlatırsanız sevinirim. nasıl yaptığınızı anlatırsanı daha da sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.