• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Run-Time error "1004"

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 - Tr
Selamlar;

Aşağıdaki dosyayı açıp kodu çalıştırdığımda "Run-time error "1004" hatası veriyor. Ve... (macro çalıştırma güvenlik ayarları uygun olduğu halde..)

"Visual Basic projesine programlı olarak erişim güvenli değil" mesajı veriyor.

Nedenini bilen varmı??? (Aceba kodlar Win 98 de mi çalışmıyor!!!)

Bilmeden bir yanlışlık yaptık sanırım... Yardım eden çıkmıyor...

Makro güvenlik penceresini açın (Araçlar/Makro/Güvenlik) Visual Basic projesine güven seçeneğini işaretleyin

Çok teşekkürler... Sayenizde yeni bir şey öğrendim.

Kod:
TextBox34.Value = Sheets("GİDER").Range("C[COLOR="Red"]4[/COLOR]")

4 yazmayı unutmuşsunuz.
Kırmızı ile işaretledim.

Teşekkür ediyorum dünden beri o kadar gerildim ki anlatamam :) İnsan bilince bu kadar kolay oluyor işte :)
Teşekkür ediyorum yordum sizide

Rica ederim kolay gelsin. İyi çalışmalar. :)

Merhaba, sharepoint üzerinde ekip olarak ortak kullandığımız macro içeren bir dosyada bir süre önce bir hata oluştu ve ben dosyayı birebir kopyalayarak yeni bir excel dosyası ortak klasöre ekledim. Bu işlem sonrasında bazı arkadaşlarım excel'de görseldeki hatayı almaya başladı ve sadece readonly olarak dosyaları açabilir hale geldi. Detaylı olarak paylaşmaya çalıştım iletmem gereken bir içerik varsa sormanız halinde yanıt vereceğim. Desteğiniz için teşekkürler. hata.JPG

Benim başıma da böyle bir sorun gelmişti, en son Bölge dil seçeneklerinden kaynaklandığını, Bölgesel Dil seçeneklerinde Türkiye yaptığımda hata almamaya başlamıştım. Bir deneyiniz.

Geri