• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Risk Raporu için yardım

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2026 - Türkçe
Herkese selamlar,

Ekte üzerinde çalıştığım risk raporunu bulabilirsiniz. Excel 2007 kullanıyorum, çok fazla iç içe formül olduğu için 2003e çeviremedim. Sitede baya bir araştırmaya yapıp bir yere kadar getirdim ama tıkandığım yerler oldu.

Ana Sayfa, Alınan Sipariş Detayı, Alınan Sipariş Özeti, Verilen Sipariş Detayı, Verilen Sipariş Özeti, sayfalarında bazı sorularımı belirttim. Konuyla ilgili yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler.

Dosyayı buradan indirebilirsiniz.

Saygılarımla,

Son düzenleme:
Herkese selamlar,

Saygıdeğer hocalarım konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla,

Selamın Aleyküm,

Ben Dosyanızı İndirdim Fakat Problem Çıktı...
Siz En İyisi Dosyayı Bu Siteye Yükleyin Başka Siteden Olmasın Rica Ediyom....
Birde Dosyanızı 2003 Formatın Yüklerseniz Yardımcı Olacak Arkadaşlarımız Çok Olur...

Hayırlı Günler

Dosyayı kırpa kırpa kullanılamaz hale getirdim :) 2003 formatında ekte bulabilirsiniz. Şuan işlevsel değil ama ekteki haliyle sanırım derdimi anlatabilirim. "Anasayfa", "alınan sipariş detayı", "alınan sipariş özeti", "verilen sipariş detayı", "verilen sipariş özeti" sayfalarında sorularımı belirttim. Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla,

Ekli dosyalar

Herkese selamlar,

Dosyadaki sorunlarım;

* Grafikte kullanılan dinamik veri alanı
* Anasayfaya veri alan makro
* Dinamik veriye sahip bazı satırların duruma göre gizlenmesi

ile ilgili. Hocalarımız yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.

Saygılarımla,

Saygıdeğer hocalarım,

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla,

Selamlar,

Sanırım dosya fazlasıyla karmaşık, onun için yardım alamıyorum, herkese ilgisi için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Selam rapor çalışman güzel eline sağlık
sorularının cevabını bende merakla bekliyorum, bu arada başka benzer rapor şablonların varsa görmek isterim, tabi paylaşmanda sakınca yoksa

Geri